2777
2789
عنوان

یعنی میشه؟

132 بازدید | 16 پست

بچها من عاشق یکیم و ۶ ماهه تو رابطه ایم. اونم منو دوست داره و قرارمون ازدواجه. اما متاسفانه از یه قومیتی هست که خونواده من باهاش مخالفن یعنی دختر نمیدن به اون قومیت. ولی ما خب خیلی همو دوست داریم.درضمن خودم با اون قومیت هیچ مشکلی ندارم. به خودشم گفتم میگه من مامان باباتو راضی میکنم نگران نباش ولی بچها میترسمممم نزارن و مجبور شیم جداشیم. الان باید چیکار کنم 

پای عشقم بمونم یا کنار بکشم

حال و هوای تو باز به سرم زده🎶...حال دلم بده قلبمو پس بده🎵...وقتشه کم بشه از غم اینهمه خاطره وقتشه فکر تو بگذره🎶...عشقتو پس بگیر از من غم زده🎵...تو کجایی بیا قلبمو پس بده💜

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چه قومیتی 🤔

نمیشه گفت اینجا!

حال و هوای تو باز به سرم زده🎶...حال دلم بده قلبمو پس بده🎵...وقتشه کم بشه از غم اینهمه خاطره وقتشه فکر تو بگذره🎶...عشقتو پس بگیر از من غم زده🎵...تو کجایی بیا قلبمو پس بده💜
تو هی از اون قومییت تعریف کن زمینش ایجاد بشه🙄

خیلی گارد دارن سرش😭🥺

نکنه اونا سنی هستن  شما شیعه ؟؟

نه.. اونا عربن ما بختیاری

و اینکه خودم هیچ مشکلی باهاشون ندارم پسره هم خیلی دوست دارم ولی مامانم و بابام اصلااااا خوششون نمیاد ازشون

مامان بابای پسره چطور؟ 

اونا مشکلی ندارن

بگو هرچه زودتر بیان تا تکلیفت مشخص شه شیش ماه خ زیاد نیس نشد راحتتر میشه فراموشش کرد

عزیزم من ۱۸ سالمه و خونوادم مطمئنن تو این سن راضی نمیشن ک اونا بیان خاستگاری. برای آیندمون میگم

حالا خانوادش آدمای خوبی هستن؟؟؟ چقدر میشناسیشون؟؟؟

شیش ماه خیلی کمه برای اینکه شناخت کافی پیدا کنی ازش

پسره گفت من خانوادتو راضیشون میکنم؟

میسه رو حرفش حساب کرد؟ سنش کم نیست؟

الکی برا خودش حرف نزده؟

ببین الکی نیست هااااا

شاید مجبور شی بخاطرش جلو خانوادت وایسی. میتونی؟ بعد اگه اون وسط راه کم اورد چی؟ اگه خانوادش جواب رد بشنون ناراحت شن دیگه نیان جلو چی؟

ولی اگه واقعا پسر خوبی باشه و پای حرفش بمونه و همه سعیش رو بکنه خانوادتو راضی کنه ، ایشالا کار به اونجاها نمیکشه و خانوادت هم ببینن آدمای خوبی هستن راضی بشن

بسیار سخن بود ؛ نگفتیم و گذشتیم ...
حالا خانوادش آدمای خوبی هستن؟؟؟ چقدر میشناسیشون؟؟؟ شیش ماه خیلی کمه برای اینکه شناخت کافی پیدا کنی ...

کاش یکی بود منو اینجوری راهنمایی میکرد😑

بسیار سخن بود ؛ نگفتیم و گذشتیم ...
عرب ها سنی مذهبن؟؛

نه

حالا خانوادش آدمای خوبی هستن؟؟؟ چقدر میشناسیشون؟؟؟ شیش ماه خیلی کمه برای اینکه شناخت کافی پیدا کنی ...

میدونم که رو حرفش وایمیسه. خونوادش ادمای شریف و خوبی ان تا حدودی میشناسم کلا خونواده دار هست پسره. سطح فرهنگمون یکیه تقریبا. میدونم که تلاش میکنه 

چون خیلی دنبالم بود تا اخر اوکی دادم. خیلی پیگیر بود و هست

من زیاد اذیتش کردم ولی هیچوقت پا پس نکشید. به رو خودش نیورد. منم اونقدری دوسش دارم که اصرار کنم سرش پیش خونوادم ولی میترسم خیلی. از اینکه مامانم نزاره و همچی خراب بشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز