2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اصلا راجع بهش اطلاعات ندارم،MSRTهم شنیداریش واقعا اذیتم میکنه

عزیز دلم من سال ۹۸ msrt دادم ۶۲ شدم تا ۶ ماه بعد همون منابع خودمو به بقیه میگفتم اونام بالای ۶۰ میشدن به خاطر اینکه تا اخرای سال ۹۸ شنیداریاش تکراری بود و ما حفظ میکردیم میرفتیم سر جلسه، ولی اونو برداشتن خیلی از بچه های دانشگاهمون msrtقبول نشدند ولی تولیمو قبول شدند یکیشونم بهم گفت تکراری زیاد داشت. Msrtهم چندتا ازمون در میون اسونه اما واقعا دلسوزانه میگم برو سمت ازمون تولیمو راحتتر msrtخیلی وقتتو تلف میکنه دوست داشتم یکسال msrtمیداد حد نصاب نمی اورد تولیمو داد بار اول قبول شد

عزیز دلم من سال ۹۸ msrt دادم ۶۲ شدم تا ۶ ماه بعد همون منابع خودمو به بقیه میگفتم اونام بالای ۶۰ میشد ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون،چشم،لطف کردید🌹🙏

من میخوام برای تولیمو بخونم مدرکش برای تدریس بدرد میخوره ؟ 

تدریس زبان؟ اگر منظورت تدریس زبانه هر موسسه ای بری خودشون یه مصاحبه میگیرن و اگر تو اون مصاحبه قبول شی اصلا نیازی به هیچ مدرکی نیست.

برای آزمون تولیمو زبانت باید چه سطحی باشه؟ چه منابعی باید مطالعه بشه ؟

تقریبا متوسط باشه یعنی دامنه لغاتت خوب باشه   کتاب 504 و ...  گرامر کامل بلد باشی (گرامر ایمان پندی عالیه در حد صد و خورده ای صفحست با زبان شیرینی توضیح میده نمونه سوالم جزوه چینی) شنیداریم حداقل ویسای ساده (پادکست انگلیسی گوش کن خیلی کمک میکنه) برای گرامر و لغت دو سه ماه مداوم خوندن خیلی ارتقا میده من خودم این دوتا رو دو ماهه از صفر به یه سطح متوسط رسیدم ولی شنیداری جدیدا یکم اوکی شده اونم به کمک پادکست انگلیسی ... اینجوری گوش بده که اول دو سه بار بدون متن گوش بدی و دقت کنی که کلیت رو فهمیدی بعد متنشو نگاه کنی لغات جدیدشو یاد بگیر و اون تلفضایی که مشخص نبوده بعد دوباره متنو کنار بزار دوباره فقط گوش بده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز