2777
2789
عنوان

درددل

142 بازدید | 20 پست

امشب شوهرم هوس تخمه کرده بود نداشتیم گفت خیلی هوس کردم خسته هم بود گفتم اگه هوا روشن بود میرفتم برات میگرفتم گفت الان میری منم گفتم ساعت ده شب هااا گفت کی به تو نگاه میکنه منم گفتم خیلیا دیگه چیزی نگفت اما دلم گرفت لعنت به من همش بخاطر چاقی منه فکر میکنه چون چاقم ارزشی ندارم😣

اینکه طرف مقابل قدرتو نمیدونه دلیل بر بی ارزشی تو نیست 

تو هم زیبایی هم قابل احترام 

و هم لایق دوست داشتن  

تو مرا آزردی که خودم کوچ کنم از شهرت ،تو خیالت راحت !میروم از قلبت.......

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

الهی خدا به همه آرامش بده 

حق داری ناراحت شدی اما عزته نفستو ببر بالا گلم بعد وقتی که ببینه با اعتماد بنفسی به خودش اجازه نمیده که همچین حرفیو بزنه بهتون اول به خودت احترام بزار خودتو دوست داشته باش تا بقیه هم بهت احترام بزارم:) موفق باشید

نه آخه هرسری من حرفی میزنم اول به هیکلم نگاه میکنه اصلا دیگه اعتماد به نفس ندارم😢

قبول دارم تاثیر داره سعی کن ورزش کنی تا اعتماد به نفست نیاد پایین اگه اینجوری ادامه پیدا کنه باعث میشه بینتون مشکلاتی پیش بیاد

من فقط موندم حتی اگه روز باشه شما چرا باید بری برایش تخمه بگیری،هرچقدرم که خسته باشه ،بیشنر از چاقی ...

نمیدونم راستش از اول خریدا با من بوده دیگه بعد ۶سال عادت شده ولی راست میگی