2789
عنوان

سریال ونزدی

2246 بازدید | 17 پست

تو اکسپلور اینستا خیلی از این سریال میگن چطوریه خوبه؟ حس میکنم تینیجر پسنده

اضافه کنم ۳۰ سالمه اگر هم حدود سن و سال خودم هستین جواب بدین ممنون میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۳۲ سالمه 

انیمیشنشو دیده بودم اینم دیدم بله فانتزی طوره

از ۱۰ ۵ میدم بهش ارزش دیدن داره تقریبا

من  بالاخره دارکو شروع کردم ۶ قسمتو دیدم خوشم اومد

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

میدونی چرا معروف شده چون نتفلیکس هرچند مدت یه بار یه سریال رو مییندازه رو زبون مردم 

وگرنه موضوع خاصی نداره

تقریبا شبیه هری پاتره با آدم های عجیب غریب و جادوگر

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.                               
۳۲ سالمه  انیمیشنشو دیده بودم اینم دیدم بله فانتزی طوره از ۱۰ ۵ میدم بهش ارزش دیدن داره تقریب ...

جدی خوشت اومد؟من یه قسمت دیدم نگرفتم! سریال گریم رو دیدم یه قسمت .اون خیلی برگ ریزون بود. 

۳۲ سالمه  انیمیشنشو دیده بودم اینم دیدم بله فانتزی طوره از ۱۰ ۵ میدم بهش ارزش دیدن داره تقریب ...

فقط همون فصل اولش خوب بود 

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.                               
دارک برا دنیای موازیه شنیدم خیلی گیج کننده اس درسته؟

۷ قسمت دیدم اشتباه گفتم ۶ تا

ببین جوریه که نمیتونی ۳ ۴ قسمت پشت هم ببینه مثل خیلی از سریالا یعنی میتونی ها ولی خب لذت بخش نیست

هر یکی دو قسمت باید یکم صبر کنی تا مغزت تجزیه تحلیلش کنه و بشکافه اینجوری گیج نمیشی و لذتش میبری

سریال هانیبالم اگه ندیدی به شددددت توصیه میکنم

انیمه هم اگه اهلشی انیمه مانستر خدااااااست 

جدی خوشت اومد؟من یه قسمت دیدم نگرفتم! سریال گریم رو دیدم یه قسمت .اون خیلی برگ ریزون بود. 

من کلا ژانر مورد علاقه م رازالود و روانشناختیه 

دوس دارم ذهنم درگیر ماجرا بشه خیلی

۷ قسمت دیدم اشتباه گفتم ۶ تا ببین جوریه که نمیتونی ۳ ۴ قسمت پشت هم ببینه مثل خیلی از سریالا یعنی می ...

هآنیبال فکر کنم دوقسمت دیدم خیلی کند بود روند داستانش رفتم سراغ یه سریال دیگه بنظرت از قسمت چندم بهتر میشه؟

هآنیبال فکر کنم دوقسمت دیدم خیلی کند بود روند داستانش رفتم سراغ یه سریال دیگه بنظرت از قسمت چندم بهت ...

هانیبال بی نظیره باید صبر کنی از اول نبینی متوجه نمیشی

روانشاختی کمی فلسفی کمی جنایی لعنتی مدس میکلسن بازیش محشششره

از دست نده