2777
2789
عنوان

دانشجو

60 بازدید | 6 پست

برای پایان نامه باید پرسشنامه بدم ممنون میشم وارد لینک بشید و برام پر کنید ممنون میشم اگر زمان دارید انجام بدین اخه ۴۰۰ نفر جامعه اماریه

زیاد وقتتونو نمیگیره

https://survey.porsline.ir/s/jx0zSk1B

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

پر کردم عزیزم. یه چند تا نکته بگم که کارت بهتر باشه. اسم تو پرسشنامه های روانشناختی جز در مواقع الزام نباید پرسیده بشه چون ادما یه گاردی در مقابل معرفی دارن و همچنین اینکه تو سوالا اولم گذاشتی احتمال پاسخ ندادنو تا حد زیادی کم کردی.

ایمیلو برای چی خواستی؟ ایا قراره نتیجه تحلیل هر فردو براش بفرستی؟ یا جایزه ای چیزی برای فرد بفرستی؟ یا مطالب دیگه بفرستی؟ بالاش بنویس به چه دلیل ایمیلو خواستی و اونم اخرین سوالت بزار نه همون اوایل.

چرا اطلاعات دموگرافیکو سر هر پرسشنامه خواستی؟ خب همون ادمیم که تک تک پرسشنامه هاتو داریم پر میکنیم!

تو صفحه اول نیازی نبود پرسشنامه هاتو معرفی کنی و تعداد سوالارو بگی. کلیت کارو بگو(که پژوهشه دانشگاهیه یا کار پایان نامه س یا هرچی. به همکاری شما نیاز دارم وپشاپیش تشکر کن)صرفا اسم هر پرسشنامه رو بالای سوالاتشون بنویس. و سوال هاتم پشت سر هم بزار. چرا هی لینک داشت عوض میشد؟

ان شاالله موفق باشی عزیزم🌿🌸

پر کردم عزیزم. یه چند تا نکته بگم که کارت بهتر باشه. اسم تو پرسشنامه های روانشناختی جز در مواقع الزا ...

اسم گذاشتم که بتونم نتایج چهارتا ازمون کنار هم بزارم

سوالات و اگر پشت سر هم میزاشتم برای جمع اوری داده هاشو به مشکل می‌خوردم و کارم چند برابر میشد 

اما ممنون از بازخوردتون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز