2777
2789
عنوان

چاقی شکمی 🎃🤒

230 بازدید | 4 پست

سلام دوستان

کسی تونسته شکم آب کنه. چیکار کردید. پیاده روی فایده داره؟ 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
درازنشست

اونو اصن نمیتونم کمردرد دارم راه دیگ سراغ داری گلم؟

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو نت بزن بیاره من خودم ۳ ماه رفتم باشگاه الان سه ماه هست گاهی اوقات تو خونه ورزش میکنم غذامو کم کردم فعالیت بیشتر میکنم خواب کافی دارم ۱۰ کیلو لاغر شدم ۲ سایز ام کوچیک شده دور کمرم ۴۸ ۵۰ میپوشیدم شلوار الان ۴۴ میپوشم.برنانه ی کرفس رو نصب کردم کالری شماری ام میکنم خودشم فیلم داره اگه کمرت درد میکنه بهت میگه کدوم ورزش رو بکن یعنی فیلم داره

گرچه همه چیز میگذره...اما ادم تا همیشه برای برخی اتفاقات غمگین می ماند🙂

2790
2778
2791
2779
2792