2777
2789
عنوان

خواستگار

218 بازدید | 11 پست

سلام به همه امیدوارم حالتون خوب خوب باشه😘

ی خواستگار دارم خواستم نظرتون رو دربارش بپرسم  

چند سال پیش پدرشون فوت شده و خرج و مخارج مادر و خواهر و برادرش با این آقا بوده الآنم ۳۳سالشه و با من ۹سال تفاوت سنی داره توی شرکت کار می‌کنه ۲۰تومن درآمدشه و ماشین داره ، خونه نداره 

خانوادم ب شدت مخالفن چون گفتن بعد از ازدواجم بازم کمک مالی میکنن در حالی ک هم مادر و هم برادرشون شغلی خوبی دارن و مشکلی مالی ندارن  خانوادم به این خاطر که خونه و سرمایه نداره و سنمون (۳۳سالشه و منم ۲۴ ،سنمون کم نیست ک بگیم انقدر فرصت برای پس انداز داریم) مخالفن اینم بگم ک باهم خیلی تفاهم داریم  لطفاً راهنمایی کنید🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه دوسش داری چرا که نه تازه اگر یه اقا توانایی مالیشو داره چرا نباید کمکی ب خانوادش بکنن تازه شما ک ...

واسه منم سواله ک دیگه واسه چی میخواد بازم کمک کنه ولی چند بار شخصا ب خودم گفت بعد تأکیدم کرد ک بعدا ب مشکل برنخوریم

واسه منم سواله ک دیگه واسه چی میخواد بازم کمک کنه ولی چند بار شخصا ب خودم گفت بعد تأکیدم کرد ک بعدا ...

یعنی گفت که من کمک میکنم؟

اگر نیاز ندارن که باید واسه خودتون پول جمع کنه بنظرم تو هم بهش بگو وقتی خونه نداری و باید پول اجاره بدین و خرجای خودتونم هست دیگ چیزی واسه پس انداز نمیمونه که 

من دل خوشی از مردی که اولویتش همسرش نیست و تشخیص نمیده دوران مجردی با متاهلیش با هم فرق داره 

ندارم 

یا حرف خانوادتو گوش کن یا باهاش در این مورد صحبت کن 

یعنی گفت که من کمک میکنم؟ اگر نیاز ندارن که باید واسه خودتون پول جمع کنه بنظرم تو هم بهش بگو وقتی خ ...

دقیقا همینو خانوادم میگن خواهرش ۱۹ سالشه میخواد بره دانشگاه حتما خرجش با اینه بخواد ازدواج کنه و.... همرو این از جیب خودش میده یا برادرش هم همینطور

مامانم میگه کسی ک تا الان اونارو ساپورت کرده من بعد نمیتونه ولشون کنه و بچسبه ب زندگیش

دقیقا همینو خانوادم میگن خواهرش ۱۹ سالشه میخواد بره دانشگاه حتما خرجش با اینه بخواد ازدواج کنه و.... ...

اره واقعا باهاش صحبت کن بنظرم 

من خودمم اگر نیاز نداشته باشن خانوادش واقعا زورم میاد 

یا اینکه خودش مگه برادر نداره خب چرا فقط همین یکی باید خرج کنه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز