2777
2789
عنوان

سندرم روده تحریک پذیر و میوه

| مشاهده متن کامل بحث + 18627 بازدید | 189 پست
رودم جذب ویتامین و اهن نداره .اگه شمام مثل منی بجنب و تزریق کن قبل اینکه مریض بشی خدای ناکرده 

تزریق چی امپول ویتامین و اهن منظورته

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رودم جذب ویتامین و اهن نداره .اگه شمام مثل منی بجنب و تزریق کن قبل اینکه مریض بشی خدای ناکرده 

عزیزم شما بیماریتون چیه؟همین سندرم روده تحریک پذیره؟مادرم دچار شدن 

از کجا فهمیدی رودت جذب آهن و ویتامین نداره؟

تزریق چی امپول ویتامین و اهن منظورته

من هشت  ساله درگیر سندرم روده تحریک پذیرم .هرچی ویتامین و فولیک اسید میخورم افاقه نمی‌کرد.موهام بشدت ریخته .بیحالم .کلسیمم به شدت پایینه .داشتم میمردم که دکتر آمپول ونفر تجویز کرد .بقیه ویتامینامم میزنن داخل سرم 

خدا جون تو‌دلیمو به خودت سپردم..🤲🏻
دوست عزیز میشه ب من بگی ایا کولونسکوپی رفتی یا نه  چون منم  ۵ ماهه سندروم روده تحریک پ ...

عزیزم مادرم اینجوریه و دکتر بهش گفته باید کولونوسکوپی بده اما هنوز نرفته 

شما کولو دادین؟و اینکه علائمتون چیه؟

مادر منم درگیر شده عزیزم علائمتون چیه؟همش احساس نفخ دارین تو شکمتون از صبح تا شب؟میوه میتونین بخورین ...

من همش حالت تهوع دارم

احساس نفخ دارم

اسید معدم میزنه دایم سرفه میکنم

معده درد

فکر میکردم از سرماخوردگیه دیروز رفتم دکتر گفتم سندروم داری

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

عزیزم شما بیماریتون چیه؟همین سندرم روده تحریک پذیره؟مادرم دچار شدن  از کجا فهمیدی رودت جذب آهن ...

بعله آی بی اس دارم .از آزمایشاتم و افت شدید آیتم ها در دراز مدت .دارو مصرف میکردم اما آهن و کلسیمم بالا نمیومد اواخر بدنمم کبود میشد .

خدا جون تو‌دلیمو به خودت سپردم..🤲🏻
من هشت  ساله درگیر سندرم روده تحریک پذیرم .هرچی ویتامین و فولیک اسید میخورم افاقه نمی‌کرد.موهام ...

منم درگیرم.موهام بشدت میریزه همیشه بیحالم کم خونی تا پارسال نداشتم ولی ۵ساله جذب آهنم صفر الان یکساله از نرفتم هر روزم بجز دوران پری فیفول میخورم .امروز بالاخره رفتم چکاپ کامل دادم ببرم پیش چ دکتر ببینه که این امپولا رو تجویز کنه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹