2777
2789
عنوان

دماغ عملیا

46 بازدید | 9 پست

دماغ عملیا من دو تا سوال دارم

شما تا چتد وقت بعد از عمل چسب بینی استفاده نی کردید؟ 

دکترتون تا چقد بعد توصیه کرده بود بزنید

و اصلاح صورت با بند رو از کی میشه شروع کرد؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

۲۱ روز

گوشتی بودم

دکترم گفت دیگه نزن

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
من ۶ ماه چسب زدم چون بینیم گوشتی بود بند چه ربطی به بینی داره 

خب بند انداختن مثلا بالای لب ممکنه به بینی فشار بیاد یا خدای تکرده دست اصلاح کننده بخوره به بینی ؛ یه سری مشکلات ممکنه پیش بیاد

من ۶ ماه چسب زدم چون بینیم گوشتی بود بند چه ربطی به بینی داره 

۶ ماه رو دکترت گفت بزن! بینی منم گوشتی بود!من پزشکم بهم گفته تا یک ماه و نیم! الان سه هفته اس! ولی خیلی ورم داره! بعدشم یه جوریه انگار که کوتاه شده! به منشیش گفتم تا ۴ ماه بزنم گفت اصلا! من سختمه با این بینی بدون چسب! کوتاه و تپل! یه جوریه! احساس لختی میکنم!😆

۶ ماه رو دکترت گفت بزن! بینی منم گوشتی بود!من پزشکم بهم گفته تا یک ماه و نیم! الان سه هفته اس! ولی خ ...

اولش اونجوری میاد به چشم آدم همه فک میکنن کوتاه شده بینمشون به مرور جا میوفته منم خجالت میکشیدم برا همین چسب میزدم ولی دماغمم قشنگ فرم گرفت چسب خیلی خوبه تعجب داره دکترت کم گفته حتی بعضیا بعد دوساله موقع خواب باز چسب میزنن

وکیل مدافع حقوق زنان👊
۶ ماه رو دکترت گفت بزن! بینی منم گوشتی بود!من پزشکم بهم گفته تا یک ماه و نیم! الان سه هفته اس! ولی خ ...

به حرف دکتر توجه نکن بابا من اون موقع عمل کردم دکترم تازه کار بود گفت اصلا ماساژ نده بینیتو به هیچ وجه من چند هفته بعد ماساژ دادم ناراحتم که چرا کم دادم فقط الان دکتره خبره شده خودش همه بینی ها رو ماساژ میده

وکیل مدافع حقوق زنان👊
به حرف دکتر توجه نکن بابا من اون موقع عمل کردم دکترم تازه کار بود گفت اصلا ماساژ نده بینیتو به هیچ و ...

ماساژ برای چی!؟ چطوری بتید ماساژ داد و از کی؟ ببخشید عزیزم سوالاتم زیاد شد و اینکه چسب رو چندلایه میزدید؟ یه لایه یا دولایه؟

ماساژ برای چی!؟ چطوری بتید ماساژ داد و از کی؟ ببخشید عزیزم سوالاتم زیاد شد و اینکه چسب رو چندلایه می ...

دولایت میزدم فک کنم از هفته چهارم باید ماساژ داد تو گوگل سرچ کن واسه حالت دهی بینی خیلی خوبه

وکیل مدافع حقوق زنان👊