من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من ۶ ماه چسب زدم چون بینیم گوشتی بود بند چه ربطی به بینی داره
۶ ماه رو دکترت گفت بزن! بینی منم گوشتی بود!من پزشکم بهم گفته تا یک ماه و نیم! الان سه هفته اس! ولی خیلی ورم داره! بعدشم یه جوریه انگار که کوتاه شده! به منشیش گفتم تا ۴ ماه بزنم گفت اصلا! من سختمه با این بینی بدون چسب! کوتاه و تپل! یه جوریه! احساس لختی میکنم!😆
۶ ماه رو دکترت گفت بزن! بینی منم گوشتی بود!من پزشکم بهم گفته تا یک ماه و نیم! الان سه هفته اس! ولی خ ...
اولش اونجوری میاد به چشم آدم همه فک میکنن کوتاه شده بینمشون به مرور جا میوفته منم خجالت میکشیدم برا همین چسب میزدم ولی دماغمم قشنگ فرم گرفت چسب خیلی خوبه تعجب داره دکترت کم گفته حتی بعضیا بعد دوساله موقع خواب باز چسب میزنن
۶ ماه رو دکترت گفت بزن! بینی منم گوشتی بود!من پزشکم بهم گفته تا یک ماه و نیم! الان سه هفته اس! ولی خ ...
به حرف دکتر توجه نکن بابا من اون موقع عمل کردم دکترم تازه کار بود گفت اصلا ماساژ نده بینیتو به هیچ وجه من چند هفته بعد ماساژ دادم ناراحتم که چرا کم دادم فقط الان دکتره خبره شده خودش همه بینی ها رو ماساژ میده