2821
2789
عنوان

تدارک یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 98 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای مفصل از اماده کردن مواد کیک اندازه گیری زمان خنک شدن تا الک کردن مواد تا اضافه کردنشون تا اماد ...

نه عزبرم رسپی نمیخام،گفتی  دو روز کار میبره،پرسیدم مگه چجوریه،من اسفنجشو چند ساعت سلفون میپیچم میزارم یخچال فقط 

نه عزبرم رسپی نمیخام،گفتی  دو روز کار میبره،پرسیدم مگه چجوریه،من اسفنجشو چند ساعت سلفون میپیچم ...

معذرت می خوام متوجه سوال تون نشدم.

اصل کیک خامه ای اینکه یه روز بپزی بذاری تو دماب محیط حسابی خنک شه بعد طبق گفته شما سلفون بپیجی بذاری یخچال فرداش فلینگ اش بذاری استر کشی کنی  بذاری یخچال که استر خودش بگیره روز سوم هم خامه کشی کنی چند ساعت قبل از سرو هم تزیینات مورد نظر بذاری روش

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

معذرت می خوام متوجه سوال تون نشدم. اصل کیک خامه ای اینکه یه روز بپزی بذاری تو دماب محیط حسابی خنک ش ...

کیک هایی که در حد دور همی وتولد های کوچیک وجمع وجور بشه همین روتین دو روزه میشه انجام داد

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈