برای بعد از شام کیک خامه ای می پزم اون اکی مشکلی ندارم ولی برای شام چی درست کنم؟غذا نمی خوام باشه چون زحمتش مادرشوهرم می کشه .ژله ودسر ولازانیا هم نه.چیز دیگه ای به ذهنتون می رسه.پارسال اش درست کردم بردم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
ترکهای عزیز من یبار دعوت بودم مرغ سوخاری درست کرده بودخانمه نمیدونید چقدر خوشمزه بود ترد ..اگ بلدید ...
عزیزم من خودم یکی دوبار درست کردم مثل دستور هایی که تو گوگل هست فقط مهم اون مرحله آخر که باید توی آرد و تخم مرغ و پودر سوخاری بزنی قشنگ مواد به مرغه بچسبه و اینکه به پودر سوخاریت نمک و فلفل و پودر پیاز هم بزن خیلی خوشمزه میکنه مرغ رو
سرخ کردنش هم توی سرخ کن که سرخ بشه توی روغن فراوان اون تردی که شما میگی رو میده توی ماهیتابه اونطوری ترد نمیشه سرخ کن عالیه
رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز علفهای باغ کال پرست ❤❤❤