2821
2789
عنوان

تدارک یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 98 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خامه رنگی بگیریم?

نه 

رنگ قرمز خوراکی می خری

بعد که خامه زدی فرم گرفت یک یا دو قطره رنک خوراکی اضافه می کنی دوباره خامه فرم می دی

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

ما اش دوغ میخوریم 

هیچی هم بهتر از اش نیست 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
ی کیک میخریدی میرفتی راحت تر بودا  تازه باردارم هستی

اخه برای نی نی شیرینی ندادیم گفتم من که خیلی کیک پختم

این هم بپزم برای دل خودم ونی نی یه جورایی ذوق دارم

حالا از دوسه روز قبل انرژی ام ذخیره می کنم که بتونم بپزم.

این کیک خوردن داره

ترکهای عزیز من یبار دعوت بودم مرغ سوخاری درست کرده بودخانمه نمی‌دونید چقدر خوشمزه بود ترد ..اگ بلدید ...

عزیزم من خودم یکی دوبار درست کردم مثل دستور هایی که تو گوگل هست فقط مهم اون مرحله آخر که باید توی آرد و تخم مرغ و پودر سوخاری بزنی قشنگ مواد به مرغه بچسبه و اینکه به پودر سوخاریت نمک و فلفل و پودر پیاز هم بزن خیلی خوشمزه میکنه مرغ رو 

سرخ کردنش هم توی سرخ کن که سرخ بشه توی روغن فراوان اون تردی که شما میگی رو میده توی ماهیتابه اونطوری ترد نمیشه سرخ کن عالیه 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
خیلیم خوب،چجوری درست میکنی؟

وای مفصل

از اماده کردن مواد کیک اندازه گیری زمان خنک شدن

تا الک کردن مواد تا اضافه کردنشون تا اماده کردن قااب تا دما وزمان پخت فر تو کیک

تا ترکیب مواد یعنی می خوام بگم اصولی لخوای بپزی خیلی کار داره بخوام بگم چند صفحه است