2777
2789
عنوان

موقع اذانه بیاین همو دعا کنیم❤

102 بازدید | 18 پست

که امیدى نیست جز به نیکى او❤

اى پشتیبان کسى که پشتیبان ندارد❤

اى نزدیکتر از هر نزدیک❤

ای مهربانِ من، هرکس هر غم و اندوهی داره خودت برطرف کننده ی غم و اندوهش باش، هرکس هر حاجتی داره به خیر ترین شکل ممکنه حاجت رواش کن

عزیزِ جانم، من همیشه چشم به راه لطف و محبت تو هستم ❤

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دعا کنید😭😔

خدا به حق همین وقت عزیز دلتو شاد کنه عزیزم 🤲

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا
برای همتون دعا میکنم صلاح خدا  با حاجت قلبتون یکی باشه.   برای ازدواج موفق همه جوونا و من ...

الهیی آمینن🤲

منم ازدواجم دیر شده دعا کنید به زودی عروس بشم

یَا أَنِیسَ مَنْ لا أَنِیسَ

اى همدم آنکس که همدمى ندارد

خدای عزیزم، همسری خوب و مهربان نصیب دوستمون کن که از عشقش لبریز بشه جوری که هرروز دستشو بیاره سمت اسمون شکر کنه

برای پدرم دعا کنین داره یکسال شیمی درمانی میشه داغونم خستم چیزی بابام خوب خوب بشه😪😪😪😪😪

یا مَنْ یَشْفِی الْمَرضَی

ای آنکه بیمار را شفا دهد

خداجونم،شفای پدر دوستمون رو از تو میخوایم

یَا أَنِیسَ مَنْ لا أَنِیسَ اى همدم آنکس که همدمى ندارد  خدای عزیزم، همسری خوب و مهربان نصیب ...

مرسی چقد زیبا بود دعات در حقم 

انشاءالله خدا دلتو شاد کنه خانم ❤

خدایا شکرت🙏
دعام کنید  حداقل  تا ماه  آینده  شرایط جوری بشه که مدنظرمه و دعا کنید   ...

خدای خوبم راهگشای دوستمون باش❤

بهترین هارو براش رقم بزن🤲

مرسی چقد زیبا بود دعات در حقم  انشاءالله خدا دلتو شاد کنه خانم ❤

عزیزدلمی ممنونم خدا دل هممونو شاد کنه❤