2777
2789
عنوان

تو مسافرت چجوری درس بخونم؟

816 بازدید | 8 پست

فردا و پس‌فردا مدرسه ها تعطیله مامان و بابام وسیله ها رو جمع کردن بریم روستا

منم درس دارم اونجا اصلا نمیتونم درس بخونم تابستونم همین جوری بود هرچی میگم امسال سال آخره بزارید درسم رو بخونم سال بعد هرجا دوست داشتین بریم کلی باهاشون دعوا کردم 

الان دوباره امروز میخواین بریم تا جمعه الان نمیدونم بابو چیکار کنم اونجا هم شلوغه بچه های فامیل اصلا نمیزارن درس بخونم تابستون اینقدر اذیتم کردم از دستشون نشستم گریه کردم😐😭

اون هفته هم مریض شدم دو روز نتونستم درس بخونم اینم الان ...

من عادت دارم رو صندلی بشینم تو اتاقم درس بخونم...

هی هم میگن باید دانشگاه و رشته خوب قبول شی خب مگه میزارین من درس بخونم این از این اونم از دعوا ها و بحث کردناشون که چند وقته اعصابم رو خورد کردن😭😐

بنظرتون چیکار کنم؟

اگه میزارن فیلم بازی کن نرو😐

بگو سرما خوردم یا مسموم شدم

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبح ها بعد نماز صبح بیدار بمون و‌درس بخون اون تایم اکثرا همه خوابن و یه آرامش خاصی هم داره و تازه کلی درسی که اون تایم می‌خونی با کیفیت تر متوجه میشی 

قدم اول برای موفقیت این هست که هر شرایغداذی سریع بپذیریش و خودت رو برای رسیدن به هدفش با اون شرایط وفق بدی 

تازه مطمئن باش تو هوای خوب روستا کیفیت درس خوندن یک ساعتت برابری می‌کنه با چند ساعت درس خوندن تو این هوای کوفتی تهران

یه بار مریض شدم گفتم حالم بده نریم گفتن بیا بریم حالت بد شد اونجا میبریمت دکتر😐😭

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

پس برو اونجا یه اتاق یا یه جای خلوت پیدا کن و درس بخون هر بچیم اذیتت کرد برو پیش مامانش بگو تحفت نمیزاره درس بخونم😑😂

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

منم سال کنکور بعضی وقتا میرفتیم خونه مادرجونم یک شهر دیگه ولی روستا نیستن بعد همه نوه ها هم جمع میشدن ولی من توی سرما میرفتم گوشه حیاط قالی مینداختم از ساعت ۸ صبح تا ۵ بعد از ظهر یک سره میخوندم ولی خب زیاد نمیرفتیم سال کنکور

صبح ها بعد نماز صبح بیدار بمون و‌درس بخون اون تایم اکثرا همه خوابن و یه آرامش خاصی هم داره و تازه کل ...

آره باید این کار رو بکنم صبح ها زودتر بخونم اما خب کلاس آنلاینم هست 

اگه نبود میتونستم صبح تا ظهر که بچه ها مدرسن راحت تر بخونم 

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ پس برو اونجا یه اتاق یا یه جای خلوت پیدا کن و درس بخون هر بچیم اذیتت کرد برو ...

آره باید همینکار رو بکنم 

میرم خونه عموم چون بچش نوزاد هیچ کدوم از بچه ها جرعت ندارن بیان خونشون😂

منم سال کنکور بعضی وقتا میرفتیم خونه مادرجونم یک شهر دیگه ولی روستا نیستن بعد همه نوه ها هم جمع میشد ...

کاش میشد منم تنها برم یه جا درس بخونم متاسفانه هر جا میرم بچه های فامیل دنبالم میان هرچی هم بهش بگم حالیشون نیست مامانشون هم دعواشون میکنن بازم نمیفهمن