من از پارسال انفیه خریدم استفاده میکردم معتاد نشدم اتفاقا حس سبکی بعد خالی شدن مخاط از بینی خیلی خوب بود ،این سری از عطاری از بسته بزرگش خریداری کردم مثل همیشه نبود نه قیافش نه رنگش نه بوش اصلا بوش قابل تحمل نیست ،رنگش سیاهه کسی استفاده کرده کمکم کنید ممنون میشم
امروز که از انفیه جدید استفاده کردم سر گیجه بدی گرفتم و دوبار بیشتر هم عطسه نکردم توروخدا اگر اطلاعی دارین منو مطلع کنید
من و خانوادم چندسال مصرف می کنیم... یه موقع می بینی یادمون رفت ۶ ماه سمتش نرفتیم
اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....
بوی خاصی نداره... در حد داروهای گیاهی... و بویی که بیشتر حس می کنی بوی فلفل سیاهه
اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....