2777
2789
عنوان

لکه بینی

110 بازدید | 15 پست

سلام خانما من امروز از مدرسه برگشتم پسرام برده بودم 

مدرسه ازچهار تا پله امدم بالا هر روز همینه 

یه لکه قهوی دیدم فقط همون بود تا الان دیگه ندیدم چیکار کنم خطرناکه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بدون تجویز دکتر  امروز میخوام برم متخصص

برو دکتر. منم لک قهوه ای دیدم شیاف پروژسترون داد قطع شد منم دوبار بود. 

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
به شما چندتا داد به من 14تا داد گفت تا قطع بشه بزن  اگه بازم دیدی دوتا بزن وگرنه یکی

من روزی دوتا میزنم و گفت فعلا بزن تا کمش کنم. لکه بینی قطع شده الان

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
رفتم فقط یه سوال به پشت بخوابم بالش زیز پام باشه  مشکلی داره میگن پاهات از زمین بلند باشه بهتر ...

من نود درصد به پهلو میخوابم مخصوصا چپ

به شما چندتا داد به من 14تا داد گفت تا قطع بشه بزن  اگه بازم دیدی دوتا بزن وگرنه یکی

عزیزم من بعد قطع شدن همچنان دارم ادامه میدم. شنبه دکتر بودم گفت باز ادامه بده تا ویزیت بعدیت. بعدش احتمالا یکی میکنه و بعد قطع 

عزیزم من بعد قطع شدن همچنان دارم ادامه میدم. شنبه دکتر بودم گفت باز ادامه بده تا ویزیت بعدیت. بعدش ا ...

من نمیدونم چیکار کنمم به من نگفت تمام شد بیا گفت اگه قطع  نشد بیا   منم دوتاش کنم    فقط وقتی شیاف خارج میشه سفید نیست  به قهوی روشن میزنه و دیگه تو لباس زیرم  ندیدم 

عزیزم من بعد قطع شدن همچنان دارم ادامه میدم. شنبه دکتر بودم گفت باز ادامه بده تا ویزیت بعدیت. بعدش ا ...

فقط یه چیزی میشه از دکترت بپرسی اگه یه زن باردار پولیپ رحم داشته باشه امکان این که لکه مال اون باشه هست یانه 

من نمیدونم چیکار کنمم به من نگفت تمام شد بیا گفت اگه قطع  نشد بیا   منم دوتاش کنم   & ...

من مقعدی استفاده میکنم.