jannnanmmmm مدیر عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 247 عنوان اسم عوض کردنبچه خطرناکه | مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 54 پست راسته میگن هرکی اسم بچشو عوض کنه بچه طوریش میشه دخترم یسالو نیمشه دوسدارم اسمشو عوض کنم هرچند اول با عشق اسمشو انتخاب کردم الن دوسدارم عوض کنم فک میکنم بزرگ بشه اسمشو دوسنداره اسمشدایان هست 1401/09/20 | 13:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jannnanmmmm مدیر استارتر عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 247 نه بابا عوض چیه...اسم نازیه الان من اسم دخترم با توجه به شوهرم که اسمش آرمین هست انتخاب کردم.....ی ر ... من خودم اسمم حسنا هستش اسم شوهرمم احسان دخترامم جانان و دایان حالا دو روزه خل شدم برااسم
arteshsorkh عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 3362 😂😂😂😂😂فک کنم منم یکی از اونام واقعا مشکل دارم انقد زود وسواس میگیرم و گیر میدم ب ی چیزی بع ... اونکه وسواس فکری اما جدی میگم اگه واقعا اذیت میشی پیش یک روانشناس. برو اما دارو مصرف نکن فقط مشاوره بشی چون داروها خیلی عوارض داره خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین. بافت دندون موشی. بافت استیشن ،🤩
jannnanmmmm مدیر استارتر عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 247 اونکه وسواس فکری اما جدی میگم اگه واقعا اذیت میشی پیش یک روانشناس. برو اما دارو مصرف نکن فقط مشاوره ... اره واقعا خودمم میدونم احتیاج دارم
arteshsorkh عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 3362 من خودم اسمم حسنا هستش اسم شوهرمم احسان دخترامم جانان و دایان حالا دو روزه خل شدم برااسم خیلی هم اسم قشنگی من خودم آرزو اسم همسرم دانیال اسم دخترمو گذاشتم آوا که به اسم خودم بیاد 😍 خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین. بافت دندون موشی. بافت استیشن ،🤩
jannnanmmmm مدیر استارتر عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 247 خیلی هم اسم قشنگی من خودم آرزو اسم همسرم دانیال اسم دخترمو گذاشتم آوا که به اسم خودم بیاد 😍 اوا خیلی اسم قشنگیه عزیزم نامدار باشه
jannnanmmmm مدیر استارتر عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 247 خودم اول حامله بودم اسم الین و لنا رو دوسداشتم ولی تلفظش یکم سخت بود چون ما کرد بودیم ترسیدم قشنگ صداش نزنن دایان گذاشتم
arteshsorkh عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 3362 اوا خیلی اسم قشنگیه عزیزم نامدار باشه فدات همچنین گل دخترای شما خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین. بافت دندون موشی. بافت استیشن ،🤩
arteshsorkh عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 3362 خودم اول حامله بودم اسم الین و لنا رو دوسداشتم ولی تلفظش یکم سخت بود چون ما کرد بودیم ترسیدم قشنگ صد ... من بعدی میزارم اگه دختر بود دایان که به اسم شوهرم بیاد دانیال ودایان اما اگه پسر بیارم اسم البرز انتخاب کردم البته هنوز حامله نیستم در آینده انشالله 😂 خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین. بافت دندون موشی. بافت استیشن ،🤩
jannnanmmmm مدیر استارتر عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 247 من بعدی میزارم اگه دختر بود دایان که به اسم شوهرم بیاد دانیال ودایان اما اگه پسر بیارم اسم البرز انت ... انشاللههههه عزیزمممم