2777
2789
عنوان

اسم عوض کردن‌بچه خطرناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 54 پست
نه بابا عوض چیه...اسم نازیه الان من اسم دخترم با توجه به شوهرم که اسمش آرمین هست انتخاب کردم.....ی ر ...

من خودم اسمم حسنا هستش اسم شوهرمم احسان دخترامم جانان و دایان حالا دو روزه خل شدم برااسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂فک کنم منم یکی از اونام واقعا مشکل دارم انقد زود وسواس میگیرم و گیر میدم ب  ی چیزی بع ...

اونکه وسواس فکری اما جدی میگم اگه واقعا اذیت میشی پیش یک روانشناس. برو اما دارو مصرف نکن فقط مشاوره بشی چون داروها خیلی عوارض داره

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
من خودم اسمم حسنا هستش اسم شوهرمم احسان دخترامم جانان و دایان حالا دو روزه خل شدم برااسم

خیلی هم اسم قشنگی من خودم آرزو اسم همسرم دانیال اسم دخترمو گذاشتم آوا که به اسم خودم بیاد 😍

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
اوا خیلی اسم قشنگیه عزیزم نامدار باشه

فدات همچنین گل دخترای شما 

خودم اول حامله بودم اسم الین و لنا رو دوسداشتم ولی تلفظش یکم سخت بود چون ما کرد بودیم ترسیدم قشنگ صد ...

من بعدی میزارم اگه دختر بود دایان که به اسم شوهرم بیاد دانیال ودایان اما اگه پسر بیارم اسم البرز انتخاب کردم البته هنوز حامله نیستم در آینده انشالله 😂