2777
2789
عنوان

اسم عوض کردن‌بچه خطرناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 54 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم میدونی به نظر منن سرنوشتو خودمون میسازیم نه اسم مون من اسمم الهه اس لقب خداس خاله ام گذاشت دلش دختر با این اسم میخواست ولی الان دو تا پسر داره و یه نوه از پسر بزرگش که عید به دنیا اومد بچه هم دختره ولی میدونی من حس میکنم امانت دار خوبی واسه این اسمی که لقب خداس نیستم 

واقعا اونایی که گفتین اسمش قشنگه واقعا اسمش قشنگه دو روزه شدید وسواس گرفتم ب اسمش میگم بزرگ بشه یعنی ...

جانان و‌دایان...چ مامان خوش سلیقه ای هستی...عالیه اسماشون...دختر من اسمش خوبه بنظرتون؟ آرتمیس بانوی دریانوردایرانی بوده...گذاشتم‌تا دختر مستقل بار بیارم

با گاو بحث نکن⁦✨
اسم دایان دو قطبیه برا هردو میشه ولی تو کردا برا دختره

دوقطبی چیه عزیزم اسمش خنثای هم برای مرد میزارن هم خانم 

دوقطبی اسم یک بیماری روانی دیگه نگی 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
جانان و‌دایان...چ مامان خوش سلیقه ای هستی...عالیه اسماشون...دختر من اسمش خوبه بنظرتون؟ آرتمیس بانوی ...

اره اتفاقا اسم دختر دختر عمومه ممنون عزیزم یعنی قشنگه عوض نکنم خودم این دو روزه حالم‌بد بود واقعا

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای پوکیدم

بایدم بپوکی من خودم کارمند بیمارستان اعصاب بودم روزی صدنفر بیمار دوقطبی پذیرش میکردیم 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
اره اتفاقا اسم دختر دختر عمومه ممنون عزیزم یعنی قشنگه عوض نکنم خودم این دو روزه حالم‌بد بود واقعا

نه بابا عوض چیه...اسم نازیه الان من اسم دخترم با توجه به شوهرم که اسمش آرمین هست انتخاب کردم.....ی روز دماغم که عمل کردم ی خانمی لوزه پسرش عمل کرده بود اسم پسرش رامین بود..بخدا حدس بزن اسم دختر بیچاره اش گذاشته بود چی.رامینا ...پرستاره ازش پرسید چرا این اسم گفت ی الف اخرش اضاف کردم به اسم پسرم بیاد...پریتار بهش گفت بیچاره دخترت با ای سلیقت..لااقل میزاشتی رومینا .ارمیتا ی چیزی

با گاو بحث نکن⁦✨
بایدم بپوکی من خودم کارمند بیمارستان اعصاب بودم روزی صدنفر بیمار دوقطبی پذیرش میکردیم 

😂😂😂😂😂فک کنم منم یکی از اونام واقعا مشکل دارم انقد زود وسواس میگیرم و گیر میدم ب  ی چیزی بعد س مشکل شدید دارم ب گذشته خیلی فک‌میکنم دلیلش چیه مشکل خاصیه