پسرم یه ماهشه وقتی بدنیا اومد دکتر گفته بود بیضش رنگش تیرست ازمایش بدید من نبردم ازمایش دیروز بردم یه دکتر دیگه گفت مشکلی نیست ولی من ته دلم نگرانم نمیدونم چیکار کنم دوسم ندارم ببرم ازمایشاز اونورم نگرانم چیکار کنم اروم شم
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
عزیزمتروخدا واسا این چیزا بیخیال نباش آزمایش هم ببرش مشکلی که نداره حداقل مطمعن میشی خودت
همسر من تک بیضه ایه خانوادش نبردنش عمل باید تا قبل یک سالگی عمل میشد الان هم درد میکشه هم میگن شاید روی باروری هم تاثیر بزاره شانس باروری میاد پایین اگه خانوادش قبل یکسالگط عمل میکردن یا حداقل یه دکتر میبردنش شاید الان اینقدر درگیر نبودیم لطفا بی تفاوت نباش عزیزم
نه دیگه ازمایش دادی ولش کن این دکترا فقط ترس میندازن تو دل ادم منم همش استرسم دکتر دید گفت طبیعی ولی ...
اتفاقا دکتر بمن گفت طبق آزمایش فعلا این بیماری مطرح نیست ولی چراپس بیضه بچه من تیرست اگه بشینی پای صحبت مادرای این بچه ها داروها باعث افزایش وزنشون شده بلوغ زودرس دارن رشدشون زود متوقف میشه بخاطر داروها توده توی بیضه هاشون درست میشه مدام باید آمپول دگزا بزنن از اونور این آمپول دیابت اورده واسشون خدا فقط کمکشون کنه اتفاقا من میخوام شما هم آزمایش بدی و بگن طبیعیه بلکه خیال خودم راحت بشه که بیضه تیره دلیل بر این بیماری نیست یکی مثل منم پیدا شده و جواب ازمایشتو مخصوصا عدد oh 17 بچتو بگی بهم اگه بچت تا الان بی حال نشده قطعا از نوع از دست دهنده نمکش نیستی منم اون مدل نیستم ولی مدل های دیگه رو نگرانم استرس دارم
من دوتا دکتر نشون دادم هر دو گفتن نیست خوب ممکنه رنگش ارثی باشه یا کلا خودشم وقتی سبزست اونم تیره تر میشه وقتی ازمایش دادی نگران نباش دیگه چه دلیلی داره نگران باشی دکتر بیمارستان یه حدس زده که الحمدلله درست نیست دیگه از گروهها بیا بیرون ودربارش نخون خداروشکر کن ازمایششاش خوبه