2777
2789

چرا میگین لیزر رو موی هورمونی تاثیر نداره؟

شما دستگاه خوب برو

بهترین نتیجه رو داره

تازه حتییی اگه رو همه تاثیر نداشته باشه

ماهی یکبار لیزر خیلی بهتر از هرروز اصلاح کردنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دکتر رفتی سونو دادی؟

نه  فقط دوبار ازمایش دادم همه هورمونام اکی بودن

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
چرا میگین لیزر رو موی هورمونی تاثیر نداره؟ شما دستگاه خوب برو بهترین نتیجه رو داره تازه حتییی اگه ...

منم گفتم ازاین ماه برم بالاخره یا جواب میده یا نمیده😑خسته شدم دیگه

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
ممکن پلی کیستیک داشته باشی یه سونو برو

میترسم برم😑اخه الان واسه کنکور میخونم اینطوری اگه بفهمم ذهنم خیلی دذگیر میشه 

اگه پلی کیستیک بود هورمونام دچار مشکل نمیشد؟

منم گفتم ازاین ماه برم بالاخره یا جواب میده یا نمیده😑خسته شدم دیگه

برو حتما عزیزم

من رفتم واسه من عالییی بود

تازه زیر چونمم کاملا سفید شد

۱۱۰ تومن هم‌میگیره

پولی نیست که واسه ماهی یه بار

برو حتما عزیزم من رفتم واسه من عالییی بود تازه زیر چونمم کاملا سفید شد ۱۱۰ تومن هم‌میگیره پولی ن ...

شما مشکل هورمونی داشتی؟

من زیر بغلم که رفتم دیگه در نمیاد وای جایهای هورمونی مثل صورت دور ناف کشاله رون با لیزر نرفت

شما از مایش هورمونی دادی هورمونات مشکل داشت یا از طذیق سونو فهمیدی؟

اره عزیزم

چه خوووب ینی با وحود مشکل هورمونی جواب داده پس😍😍😍