2777
2789
اصلا چرا باید هورمون مردانه بالا باشه که این لعنتی ها دربیان؟ 😣😣😣😣😣

برا خيليا اصلا هورموني هم نيست همينطوري پر موعن ژنتيكي

بعد ليزر ميرن برطرف ميشه

ليزر رو موهاي ضخيم بيشتر نتيجه ميده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قبلا آز دادم هورمونیه

منم هورمونیه تنبلی تخمدانم دارم ۷جلسه لیزرم رفتم ولی از قبل بیشتر شد چون باید اول هورمونامو تنظیم میکرد الانم درگیرشم جوش های وحشتناک میزنم موهای زائد فراوااان 

برای همیشه آرامش داشتنم صلوات میفرستین؟
خب در كنار ليزر بره منخصص زنان بهش دارو بده  مشكل هورمونيشم برطرف بشه

نه کسی که ژنتیکی هورمونش بهمه درمان نداره فقط ممکنه چند ماه مشکل هورمونیش اوکی بشه دوباره بهم میریزه حالا هر هورمونی تیروئید و هورمون زنانه مردانه و... 

اوکی میشه ولی بازم بالا پایین میشه

برا خيليا اصلا هورموني هم نيست همينطوري پر موعن ژنتيكي بعد ليزر ميرن برطرف ميشه ليزر رو موهاي ضخيم ...

اخه من از بچگی پرمو نبودم مثلا ابروهام کم پشته 

ولی تو این چند سال اخیر اینطوری شدم 

الان چند ماهه که خیلی بیشتر هم شده 

واقعا اذیت کننده است 

با اینکه مرغ نمیخورم قند و شکر خیلی وقته مصرف نمیکنم 

پیاده روی میکنم یعنی اضافه وزن ندارم 

اخه من از بچگی پرمو نبودم مثلا ابروهام کم پشته  ولی تو این چند سال اخیر اینطوری شدم  الا ...

چون میوه ها غذاهامون هورمونیه ممکن موقتی خوب بشیم ولی برمیگرده منم همین طور کم مو بودم ولی الان نه قشنگ ریش دارم

منم هورمونیه تنبلی تخمدانم دارم ۷جلسه لیزرم رفتم ولی از قبل بیشتر شد چون باید اول هورمونامو تنظیم می ...

با چه دستگاهی انجام دادی؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
چون میوه ها غذاهامون هورمونیه ممکن موقتی خوب بشیم ولی برمیگرده منم همین طور کم مو بودم ولی الان نه ق ...

حتي هورموني هم باشه بالاخره دارويي چيزي داره كه كنترل كنه

برو دكتر دارو شو بخور

ليزر هم كني خىدت خلاص ميشي تا كي ادم ميتونه اين موهارو مخفي كنه چقد ميتونه تند تند اصلاحشون كنه

خانم با ريش هم اصلا جالب نيست 

جالبه من هورمونام مشکلی نداره اما بشدت تو صورتم موی زائد دارم😑

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
جالبه من هورمونام مشکلی نداره اما بشدت تو صورتم موی زائد دارم😑

وقتی هورمونام مشکل نداره مشکل میتوته از چی باشه؟

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼
حتي هورموني هم باشه بالاخره دارويي چيزي داره كه كنترل كنه برو دكتر دارو شو بخور ليزر هم كني خىدت خ ...

هزار دکتر رفتم لیزر هم رفتم نه نداره خودمم میدونم خوب نیست هیچ خانومی ازین وضعیت خوشش نمیاد