2777
2789

بصورت ضربانی ، خیلی از انسانها اینو دارن. ایرانی و غیر ایرانی فرقی نمیکنه

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دائم سر درد دارم خسته شدم

خودمم همینم یه هفته س یه دقیقه هم آروم نشده

یه مدت پیش دکتر مغزواعصاب بوتاکس کردم بهتر شده بودم باید بازم برم ولی هزینه ش زیاد میشه

تا ابد حسرت دیدار تو را دارم مادرم.....
من دائم سر درد دارم خسته شدم

اسی من میگرنم ارثیه و یه تایمی سر یه جریانی حدودا ۴ ماه هر روز سر دردای بدی داشتم  چند تا متخصص رفتم و کلی سی تی و ازمایش و ددرو ولی اثر نداشت 

اخرش یه دوره طب سنتی رفتم حجامت انجام دادم 

عالی بود 

الان فقط یه موقع هایی که کم خواب یا عصبی بشم سردرد میگیرم که اونم کم پیش میاد

خیلی جاها جواب دندون شکن دارم ولی میترسم جای دندون دل بشکنه پس ترجیح میدم جواب ریپ های مخالف رو ندم

خودمم همینم یه هفته س یه دقیقه هم آروم نشده یه مدت پیش دکتر مغزواعصاب بوتاکس کردم بهتر شده بودم بای ...

من دارو بهم داد نخوردم همش آرامبخش دوروز خوردم کل روز یا خاب بودم یاگیج

میگرن دارم ودردش غیرقابل تحمله. موقع بدخوابی، استرس وعصبی شدن بیشترمیادسراغم ولی روزای عادیم زیاددرددارم. مثل امروز. قرص میگرستاپ میخوردم که دیگه گیرم نیومد مشابهش روخریدم ولی اثرنداره زیاد.

کاربرسال 97هستم. به درخواست خودم از نی نی سایت رفتم، باز اومدم.  توی زندگیم امیدم فقط به خدابوده وهست😍

دکترپزشک خانوادم گفت بیا زالودرمانی برات انجام بدم ازشر سردردخلاص میشی ولی هنوزفرصت نشده برم

کاربرسال 97هستم. به درخواست خودم از نی نی سایت رفتم، باز اومدم.  توی زندگیم امیدم فقط به خدابوده وهست😍
اسی من میگرنم ارثیه و یه تایمی سر یه جریانی حدودا ۴ ماه هر روز سر دردای بدی داشتم  چند تا متخصص ...

منم دکتر رفتم داروهاش به درد نخورد سابقه میگرنم کلا تو خانواده نداریم حالا دکتر واسم عکسو نوار اینچیزا نوشته هنوز نگرفتم