2777
2789
عنوان

نظراتتونو بگید😐

113 بازدید | 15 پست

تا حالا شده کسی بتون بگه قلبتون پاکه؟قلب پاک ینی چی؟ و اینکه بقیه چجوری میدونن قلب ما پاکه.

من بارها بم گفتن از ساداتی؟ یا میگن چهره ت تو دل برو هست☹️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله خیلیا میگن دلت پاک چون حرفایی که میزنی انرژی مثبت داره وحرف دل اونطرف وزدی وازروی بدجنسی حرف یاکاری وانجام نمیدی منم خیلیابهم میگن دلت خیلی پاک 

گاهی انسانم آرزوست
ساداتشو والا متوجه نشدم چه ربطی به قلب پاک داره ولی کلا حتما چهره ی دلنشین و مهربونی داری 😍🤩

آخ گفتی قربون سید واقعی برم.اما من از سادات بد چه ها که نکشیدم.یکی نیست بگه جعفر کذاب هم سادات که هیچ پسر معصوم بود.

آخ گفتی قربون سید واقعی برم.اما من از سادات بد چه ها که نکشیدم.یکی نیست بگه جعفر کذاب هم سادات که هی ...

نه حالا من منظور بدی نداشتم و اصلا به بد و خوب کلی کاری ندارم

فقط کلا از دیدگاه مذهبی هم ۱۴ نفر معصوم بودن و درباره ی دل پاکیشون میشه یقین داشت و هیچکسی دیگه رو به خاطر سید یا سادات بودن نباید پاک دونست. همین. من خودم هم سید هستم و اصلا خوشم نمیاد از این حرف ها‌☺️

کلا ادم خوب و بد تو همه جا هست سید و سادات هم میتونن بد باشن میتونن خوب باشن حرفم این بود 

نه حالا من منظور بدی نداشتم و اصلا به بد و خوب کلی کاری ندارم فقط کلا از دیدگاه مذهبی هم ۱۴ نفر معص ...

اما من اگه سید بودم از خون توی رگم خجالت میکشیدم بد باشم.فکر میکنم سید بودن مسؤلیت میاره.وسید باید همیشه مراقب حرمت خونی که دررگش هست باشه.خیلی کیف میده روز قیامت بپری بغل پیامبر وبابا صداش کنی

نه حالا من منظور بدی نداشتم و اصلا به بد و خوب کلی کاری ندارم فقط کلا از دیدگاه مذهبی هم ۱۴ نفر معص ...

فقط جواب سوالمو بده😂دورمون نکن از تایپکی که زدم😂فقط این تاپیکمو جواب دادن🥺

فقط جواب سوالمو بده😂دورمون نکن از تایپکی که زدم😂فقط این تاپیکمو جواب دادن🥺

جواب رو دادم که عزیزم بالاتر 😅 گفتم دلنشنین هست حتما چهرت😍

بعد خانوم دیگه ریپلی کردن جواب ایشون بود😁🥰

اما من اگه سید بودم از خون توی رگم خجالت میکشیدم بد باشم.فکر میکنم سید بودن مسؤلیت میاره.وسید باید ه ...

به نظرم هر ادمی باید از بد بودن خجالت بکشه و مراقب رفتار خودش باشه یعنی هممون باید سعی کنیم انسان های خوبی برای جامعه باشیم نه فقط برای پاداشی که قرار هست تو دنیای دیگه داده بشه بلکه برای راحت بودن وجدان خودمون .

و فکر هم نمیکنم خدای عادل هم کسی رو صرفا به خاطر سید بودن بهش بها یا پاداش بده

همه پاداش کارهای خوبمون رو میگیریم و تاوان کارهای بد رو میدیم.