2777
2789

الکش میکنی قبل تفت دادن؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکش میکنی قبل تفت دادن؟

آره گلم من تو حلوای  زنجبیلی ماهر هستم زیاد درست میکنم  از این زعفرونی میترسم اینبار میخوام با نان میکادو رول کنم واسه مراسم لازمه

حلوا که درست میکنین ارد سفید شیرینی پزی استفاده میکنین یا ارد نونوایی

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

آره گلم من تو حلوای  زنجبیلی ماهر هستم زیاد درست میکنم  از این زعفرونی میترسم اینبار میخوا ...

یه بارم بعد تفت الک کن

آره گلم من تو حلوای  زنجبیلی ماهر هستم زیاد درست میکنم  از این زعفرونی میترسم اینبار میخوا ...

از این تارت های کوچیک بگیر حلوا رو داخلش ماسوره بزن

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸