2777
2789
عنوان

فرزندخواندگی

421 بازدید | 33 پست

سلام بچه هالطفادلیلشونپرسین اگه میتونین راهنمایی کنین من ی دختر۲سال و۴ماهه دارم الان خیلی دوسدارم بچه دومم پسرباشه برم درخواست بدم پرورشگاه بهم میدن؟شوهرموهنوزنگفتم فقط برای پسردارشدن نمیگم

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی احتمالش کمه بهتون بچه بدن...

ولی اگر برید مرکزهای خصوصی راحتتر نسبت به خود بهزیستی و اینا

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

فک کنم کسی که خودش بچه داره سخت بدن‌. البته نوزاد پسر آسون تر میدن، اما دختر نه.‌

قدیما میگفتن باید یه چیزی بزنید نام بچه، حالا میگن شرایطو آسون تر کردن‌. 

پروسه ش هم یکی دو سالی طول بکشه احتمالا

بچه هامن اقدام کنم اگه خدابخوادمیشه امام اشکال داره ب یکی پروبال بدی

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
بچه هامن اقدام کنم اگه خدابخوادمیشه امام اشکال داره ب یکی پروبال بدی

اصلا امکان نداره بهت غیر همجنس بدن مگر اینکه فاصله سنیشون خیلی زیاد باشه یا بچه تحت درمان باشه.شما کلا الویت سوم هستین همینطوری.اگرم نوبتتون بشه ی دختر دو سال به بالا بهتون میدن 

همتای مامانم بودم❤

اصلا امکان نداره بهت غیر همجنس بدن مگر اینکه فاصله سنیشون خیلی زیاد باشه یا بچه تحت درمان باشه.شما ک ...

نوزادمیخام؟چراپسرنمیدن؟

اگه میتونی هزینه کنی برای پسردار شدن،  خب آی یو اف کن، از تخمک خودت

من دوسدارم ازپرورشگاه بگیرم

نوزادمیخام؟چراپسرنمیدن؟

به ما که اصلا نوزاد نمیدن چون ی بچه دارین نوزاد خواهان زیاد داره.پسر هم چون بچه تون دختره نمیدن مگر اینکه نیازمند درمان باشه

همتای مامانم بودم❤