2777
2789
مثلا آبش اصلااا فشار نداره همون اول مادیدیم گفت پمپ و منبع میارم یکماهه امروز فردا میکنه

ماهم از روز اولی که امدیم اب توالت هی میاد بالا چاه باز کن اوردیم دوباره باز هم میاد بالا همش نگرانم مهمان بیاد اب بره بالا چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم از بعد نماز صبح بیدارم کلا . امروز خیلی کارددارم .ابجیا یه استند دارم ورق الومینیوم کشیدم روش روش‌نمیخاد چیزی بچسبونم ؟ استندش بزرگه وخوش آند گویی با مقوا درستش کردم میزنم به دیوار. 

ماهم از روز اولی که امدیم اب توالت هی میاد بالا چاه باز کن اوردیم دوباره باز هم میاد بالا همش نگرانم ...

ادم چقد اعصابش خورد میشه،من تاحالا تجربه مستاجری رو نداشتم خونه بابامم که خونه ازخودمون بود،هنوز هیچ تعلق خاطری هم به خونه پیدانکردم خیلی سختمه.فشارآبشم که رو مخمه.مثلا صبح زود هم فشار نداره و کم کم گیاد😑

منوهمسرمو نی نیمون

واسه نماز

البته نیم ساعتی میشه خوندم دیگه خوابم نیومد بیدارم

یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ازت خواهش کنم ضامن منم بشی؟🥺💖  میشه شما هم  دعا کنید تا امام رضا حرفم رو بشنوه ؟💚
ادم چقد اعصابش خورد میشه،من تاحالا تجربه مستاجری رو نداشتم خونه بابامم که خونه ازخودمون بود،هنوز هیچ ...

خانه دیگه مستاجر بودیم همین موقع صاحبخانه کل شوفاژ ها را خاموش کرد رفت مسافرت شوهرم خیلی عصبانی شده بود گفتم نگران نباش تو راه تصادف می کنه وهمینم شد وتقاص پس داد منظورم اینه که همه جا یک بزرگی داره