2777
2789
پیش همسرم بودم منو اورد خونمون خودش رفت سرکارش  الانم سر درد شدم خوابم نمیبره 😑 عقدیم

آخ ک چقد اینچیزای دوران نامزدی بدم میاد😫

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیش همسرم بودم منو اورد خونمون خودش رفت سرکارش  الانم سر درد شدم خوابم نمیبره 😑 عقدیم

الان مامانت اینا چه فکرایی میکنن که دیشب تا صبح چه کارایی کردین😁و صبح اومدی

منوهمسرمو نی نیمون

پسرم ببرم مدرسه . ساعت ۱۱ خوابیدم تا ۶ . الانم بشدت خوابم میاد 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌
۲۰ روز😑  خداروشکر اشتی کردین  من که نمیتونم قهر بمونم.چه همسرم چه هرکس اصلا از بچگیما ا ...

منم مث خودتم ولی همسرم بدقهره😆😆😆وقتی جدی قهر کنه آشتی کردنش با خداست😆😆😆هرچی هم باهاش حرف بزنم بدتر میشه😂

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍

من یه مدت تمرین میکنم از نماز صبح تا طلوع افتاب نخوابم هم اثار معنویش زیاده هم برای بدن خیلی مفید

هم خیلی حس ارامش داره😍

خدای من بابت حضورت درزندگیم و همه چیزهایی که به من دادی شکرت...خدای من بهترین آفریننده است ومرااشرف مخلوقات افریده است،جنسیت مرا زن قرارداده ومهر مادری را دروجودم قرار داده پس حتما مرا به ارزویم میرساند وبه من فرزندان سالمو صالح عطامیکند.خداجونم عاشقتم.من به تو ایمان دارم❤ 
منم مث خودتم ولی همسرم بدقهره😆😆😆وقتی جدی قهر کنه آشتی کردنش با خداست😆😆😆هرچی هم باهاش حرف بزنم ...

پس خداصبرت بده انشاالله

خدای من بابت حضورت درزندگیم و همه چیزهایی که به من دادی شکرت...خدای من بهترین آفریننده است ومرااشرف مخلوقات افریده است،جنسیت مرا زن قرارداده ومهر مادری را دروجودم قرار داده پس حتما مرا به ارزویم میرساند وبه من فرزندان سالمو صالح عطامیکند.خداجونم عاشقتم.من به تو ایمان دارم❤ 
چرا ۲۰ روز قهر؟خوب طاقتی داشتین

کلا کم پیش میاد قهر کنیم ولی وقتی قهر کنیم اینجوری میشه😂😂