2777
2789
عنوان

بارداری

192 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها 

چن روزی بود حالت تهوع شدید داشتم به قدری که درحال مرگ بودم  مث بقیه بارداری هام طبیعی نبود این حالتم و شکمم خیلی بزرگ شده 

وقتی رفتم پیش دکتر بهم گفت تو الان دوماهه بارداری درحالی که خودم فک میکردم چهار هفته اس 

و ویار های عجیب و‌غریبم اما بیشتر ویارم ترشیه برخلاف بارداری قبلیم  حس میکنم نی نی پسر باشه 

یعنی ماه اول بارداریت پروید شدی؟

سونوگرافی  رفتی ضربان قلبشو شنیدی

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم فردا جواب آزمایشمو میگیرم دعا کنید باردار باشم ۴ روز از موعدم گذشته

بی بی چک نزدی؟

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
یعنی ماه اول بارداریت پروید شدی؟ سونوگرافی  رفتی ضربان قلبشو شنیدی

نه پریود نشدم من بعد زایمان دومم پریودم نامنظم شده بود اصلا فک نمیکردم باردار باشم اونم ناخاسته فقط از ویار هام و  شکمم شک کردم بعد دیدم اره فک کردم نهایت چن هفتمه اما دکتر گفت دوماه 

کاش منم اینجور ناخواسته  باردار بشم یهو بی بی چک بزنم ببینم مثبته

خدایا یعنی میشه 🥺🥺

حالا ناخواسته  نخواستم

خودم میخوام بده دیگ هوفف😑😑

کاش منم اینجور ناخواسته  باردار بشم یهو بی بی چک بزنم ببینم مثبته خدایا یعنی میشه 🥺🥺 حالا ن ...

منم انقد ازین حرفا زدم آخرش واقعی شد‌‌

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
۸ هفته م و سومین بارداری و بچم ۱۶ ماهشه

ماشالله  به روحیه ای ک داری

الانم دانشجوی پزشگی هستی؟؟

چطور درسامو میخونی برنامه ریزی میکین