2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثبته گلم مامان مهربون و خوبی بشی انشاالله

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   

منم دیروز پرویدم بود نشدم

امروزم نشدم 😑

۴ روز پیش بی بی گذاشتم منفی شد

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
توکل به خدا از موعدت گذشته؟؟

اره بیشتر از ۳۰ روزه عقب انداختم

حدودا سه هفته پیش گرفتم منفی بود میخوام فردا دوباره بگیرم اگه نباشه دیگه برم دنبال درمان

میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
اوووووو تنبلی تخمدان داری؟؟

اره ولی سابقه نداشته انقد عقب بندازم نهایتا ۱۵ روز بوده

الانم هیچ علائمی ندارم

چند شب پیش با روغن سیاهدونه ماساژ دادم به شدت درد گرفت ترسیدم

خدا کنه این ماه منم خبر بارداریمو اینجا بذارم.آخرین باره که میرم دنبالش😩

انشاالله با خبر خوش بیای ذوق کنیم😍

چند وقته تو اقدامید؟