2777
2789
عنوان

پولدارها

| مشاهده متن کامل بحث + 2187 بازدید | 65 پست
شما متوجه منظور من نشدی ....منظورم این بود شما داری سبک زندگی ده درصد جامعه میگی و حسرت میخوری ولی ش ...

عزیزم من استارتر نیستم حرفتون درست بشخصه اصلا با مقایسه موافق نیستم چرا که چیزی جز آسیب به خود شخص در پی نداره 

قسمت بعد حرفتون هم گفتید سلامتی جسمی و خوشحال بودن در کنار هم به جرئت و قاطعیت میتونم بگم بیش از نصف مردم ایران که جز قشر کم توان هستن دارای چندین فرزند بیمار هستن و بیماری های خود والدین هم جای خود داره و خوشحالی چیزیه ک خیلی خیلی کم تو خونه این قشر دیده میشه چرا مشکلات اجازه خوشحالی بیشتر بهشون نمیده 

به نظر شما فقیری که از فقر و بی پولی روز به روز شرایط جسمیش بدتر میشه و ناقوس مرگ نزدیکتر خوبه یا پولداری میتونه برای سلامتیش میلیونها خرج کنه  دوست عزیز بنا به تجربه خودم میگم خوشحالی بدون پول عقلانی و منطقی نیست آدم نباید خودشو گول بزنه پول حلال تمامی مشکلاته جز مرگ بلا استثنا 

عزیزم همه جور ادمی هست کسانی هم هستن خونه ۲۰ متری مستاجر ته شهر هستن شبها شام نمیخورن ....ولی مهم خو ...

میدونی به این صحبت شما چی میگین 

مقدس سازی

فقر مقدس نیست. همین صحبت شما رو یه دختر جوون عاشق ببینه که چشمش رو روی مشکلات طرف مقابلش بسته

همینطوری رویایی و روی هوا وارد زندگی مشترک میشه و دو روز دیگه به خاطر اجاره سنگین و خرج های بالا تماما از زندگیش ناراضیه.

بله سلامتی مهمه. ولی برای همه قشرها

به خدا همه بیماری ها و مشکلات عمومی رو پولدار و فقیر هر ر

دو دارن

آیه نیومده که فقیر بیمار نمیشه. یا خیانت نمی‌بینه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.