2777
2789

از تعاونی های دولتی خونه پیش خرید کنید

طلا بخرید بدون اجرت

زمین بخرید اطراف شهر

دلار بخرید

تونستم بعد زایمان از وزن ۱۱۹.۵ به ۷۶ برسم، مطمئنم یکبار دیگه هم میتونم💪💪💪از سال ۹۵ کنارتونم و رمز کاربری قبلیم فراموشم شد😑😑😑 ❤️وزن شروع: ۱۲۷.   وزن فعلی: ۱۰۳.۸    وزن هدف بعدی:۱۰۰.  وزن هدف نهایی:۷۸ 🌹تاپیک بامدادخمار عزیزم، عضو گروه قرمز هستم🌹❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعاونی دولتی کجا هستن ؟

هر تعاونی که خصوصی و شخصی و وابسته به فرد خاصی نباشه

مثلا تعاونی های ارتش

تعاونی های کارمندی

وووو

خیلی اوقات خود این افراد صاحب اون خونه ها ، مثلا ،بازنشستگان ارتش، خونه هاشون رو پیش فروش میکنن به قیمت خوب، شما امتیاز رو میخری و بعد خورد خورد پول واریز میکنی، چون خصوصی هم نیس دیگه نگرانی این رو نداری که پولتون رو بردارن و برن

تونستم بعد زایمان از وزن ۱۱۹.۵ به ۷۶ برسم، مطمئنم یکبار دیگه هم میتونم💪💪💪از سال ۹۵ کنارتونم و رمز کاربری قبلیم فراموشم شد😑😑😑 ❤️وزن شروع: ۱۲۷.   وزن فعلی: ۱۰۳.۸    وزن هدف بعدی:۱۰۰.  وزن هدف نهایی:۷۸ 🌹تاپیک بامدادخمار عزیزم، عضو گروه قرمز هستم🌹❤️
هر تعاونی که خصوصی و شخصی و وابسته به فرد خاصی نباشه مثلا تعاونی های ارتش تعاونی های کارمندی وووو ...

این تعاونی ها روجاشونو چطور پیدا کنیم کجاها میفروشن

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)
این تعاونی ها روجاشونو چطور پیدا کنیم کجاها میفروشن

خودشون بنر دارن ببینید برای کجان یا اینکه از مسول تعاونی ها بپرسید