2777
2789

حالم از جهالت کوته فکرها بهم میخوره

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان همین کوته فکرا میان گزارش میزنن تاپیکتو میترکونن

سر خودم اومده😑

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
منم یه تاپیک عادی سازی هوو رو گزارش زدم اومدن باهام دعوا ک چرا زدی داریم دردل میکنیم و...

عادی سازی هوو دیگه چیه؟؟؟؟؟

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
عادی سازی هوو دیگه چیه؟؟؟؟؟

می‌گفت زن دوممم و کلی داشت از زندگیش می‌گفت بقیه هم دهن باز داشتن هی سوال میکردن و جوش میکردن،،،برا چی باید قبح این کار رو با من زن دوم خوبم از بین ببرن؟

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
می‌گفت زن دوممم و کلی داشت از زندگیش می‌گفت بقیه هم دهن باز داشتن هی سوال میکردن و جوش میکردن،،،برا ...

فکر کنم دیگه سایت داره دست اینا میفته آخه یکی نیس بگه تو رو خرابه های ی زندگی دیگه خیمه زدی مطمئن باش این سقف رو سرت خراب میشه  ،حالا میای اُرد هم میدی خدا لعنتشون کنه

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
فکر کنم دیگه سایت داره دست اینا میفته آخه یکی نیس بگه تو رو خرابه های ی زندگی دیگه خیمه زدی مطمئن با ...

والا کاربرا هم با علاقه میکفتن خب ادامه بده بگو من حالم بهم خورد از حرفاش 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌