به نظرتون خانوم هایی که همسر و مادرن و از نظر کاری خیلی موفق هستن اما ساعات کاری زیاد دارن و همچنین درآمد بالا میتونن مادر های خوبی باشن؟ من خودم برام سواله که خیلی پرداختن به کار و تحصیل خانوم ها رو از تربیت بچه دور نمیکنه ؟ اگر تجربه یا نظری دارین خوشحال میشم بدونم
ببین من یک چیزی میگم تو خونه نشستن برا هر آدمی سمه ادمو روانی و دیوانه میکنه نطرم آدما همه باید برن سر کار حتی بچه داشته باشم از نوجوانی میفرستم سر کار
تایمکمی کناره فرزندشه..اونم تایمی ام که کنارشه خستس.
از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید) ⧉حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم: https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656 مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدمها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.
کاملا از تربیت بچه دور میکنه و خودخواهی محضه اگر اون زن با این که مجبور نیست کار کنه کار میکنه و از بچش غافله و ساعت های کاریش بجای این ک بالا سر بچش باشه کار میکنه
من تایم کاریم قبلا خیلی زیاد بود اما دلیل نمیشد برای بچه ها م کم بزارم، الان اما تایم کاریم را کم کردم، اون موقع بیشتر زحمت کشیدم تا بتونم بچه هام را تا رفاه کامل بزرگ کنم، الان هم خدا را شکر راضیم، اما هر کاری سختی خودش را داره،
نمیدونم ما یه همسایه داریم خانم دکتره دوتا دختر داره خیلی خیلی حرف گوش میدن اگر پدر یا مادر بگه ۵ دقیقه دیگه خونه باش ده بار میپرسن خاله ۵ دقیقه شد تایم زیادی خونه نیست .خودمم سر کار میرم بیمارستان هستم شیفتی کارم دخترم خوبه اما انداره اونا حرف گوش کن نیست اما نسبت به خیلی از اطرافیان که تو خونه هستن وقت بیشتری میزارم بنظرم مهم وقت مفید داشتن کنار فرزنده وگرنه مادر خودم خانه داره دلسوز هست اما با هیچ کدوممون صمیمی نیست نمیدونم منظورم رسوندم یا نه
من خودم شاغلم به نظرم کار برای زن نیست ، جدا تمام انرژی آدم رو میگیره و جسم آدم تحلیل میره و کلا به نظرم خانم ها باید کارشون پاره وقت باشه وگرنه خیلی چیزها رو از دست میدن