2777
2789
عنوان

کار کردن زن

360 بازدید | 17 پست

به نظرتون خانوم هایی که همسر و مادرن و از نظر کاری خیلی موفق هستن اما ساعات کاری زیاد دارن و همچنین درآمد بالا میتونن مادر های خوبی باشن؟ من خودم برام سواله که خیلی پرداختن به کار و تحصیل خانوم ها رو از تربیت بچه دور نمیکنه ؟ اگر تجربه یا نظری دارین خوشحال میشم بدونم

خب اگه تایم زیادی سره کارباشه 

تایم‌کمی کناره فرزندشه..اونم تایمی ام که کنارشه خستس.

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تایم کاریم قبلا خیلی زیاد بود اما دلیل نمیشد برای بچه ها م کم بزارم، الان اما تایم کاریم را کم کردم، اون موقع بیشتر زحمت کشیدم تا بتونم بچه هام را تا رفاه کامل بزرگ کنم، الان هم خدا را شکر راضیم، اما هر کاری سختی خودش را داره، 

ایا بچه های خانم های خانه دار همه با تربیت و موفق اند ؟ ایا بچه های خانم های شاغل همه بی ادب و نامو ...

بحث خانه داری و کار کردن نیست اینکه هر کسی یه کاری باید داشته باشه رو قبول دارم اما اینکه کسی تمام وقت سر کار باشه رو میگم

ایا بچه های خانم های خانه دار همه با تربیت و موفق اند ؟ ایا بچه های خانم های شاغل همه بی ادب و نامو ...

من با اینکه شاغل بودم خدا را شکر بچه های خوبی دارم، که واقعا دیگران بهم میگن تربیت شون عالی بوده 

نمیدونم ما یه همسایه داریم خانم دکتره دوتا دختر داره خیلی خیلی حرف گوش میدن اگر پدر یا مادر بگه ۵ دقیقه دیگه خونه باش ده بار میپرسن خاله ۵ دقیقه شد تایم زیادی خونه نیست .خودمم سر کار میرم بیمارستان هستم شیفتی کارم دخترم خوبه اما انداره اونا حرف گوش کن نیست اما نسبت به خیلی از اطرافیان که تو خونه هستن وقت بیشتری میزارم بنظرم مهم وقت مفید داشتن کنار فرزنده وگرنه مادر خودم خانه داره دلسوز هست اما با هیچ کدوممون صمیمی نیست نمیدونم منظورم رسوندم یا نه