2777
2789

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

۱۰ تا فرستادم انشالله مادر شی 🙏

باید آنقدر دلت راست بگوید که نسیمی شاید بگشاید در را!              ( فاطمه نوری )

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی قشنگم انشاالله نی نیتو ب سلامتی بغل کنی 

ممنون جانم 😍 انشالله خودتم به زودی مادر شی ، نگران نباش مادر میشی فقط بسپار به خدا ریلکس باش منو دکتر فرستاد برا ای وی اف دیگه امیدی نبود با دارو هم باردار شم، ولی خدا خواست و شدم فقط به خودش ایمان داشته باش و رو خواستت اصرار نکن که حتما این ماه باشه بیخیال باش زودتر باردار میشی 

باید آنقدر دلت راست بگوید که نسیمی شاید بگشاید در را!              ( فاطمه نوری )
ممنون جانم 😍 انشالله خودتم به زودی مادر شی ، نگران نباش مادر میشی فقط بسپار به خدا ریلکس باش منو دک ...

تازه سقط کردم خواهری 🙃 

۲۲ روزه 

۴۰ روز تموم شد می‌خوام اقدام کنم 

تازه سقط کردم خواهری 🙃  ۲۲ روزه  ۴۰ روز تموم شد می‌خوام اقدام کنم

انشالله اینبار با بهترین حالت برات پیش میره نگران نباش حکمتی داشته حتما 🙂

ببخش بارداری ناراحتت کردم  من امیدمو از دست نمیدم

نه جونم این چه حرفیه ، این فضا برا همین حرفاس ، افرین که قوی هستی قطعا خوب پیش میره همه چی