2777
2789
عنوان

ناگفته هایم…

56 بازدید | 2 پست

اینروزا،موسیقی متن زندگی آهنگ Morpho از Ali Toygar

حتی نتونستم فایلش رو جایی دانلود کنم تا تو هم بتونی گوش بدی.

من یه نویسنده بودم،که مدادهام دیگه ننوشتن.خودکارهام قهر کردن و خشک شدن.و بعد دستام فلج شدن.

من اون نقاشی هستم که روزی طرحی کشید و خودش رو توش گم کرد.و وقتی پیداش کردن توی نقاشیش مرده بود.

من کی هستم؟ جز اون دختری که برای نجات خودش فقط دنبال کسی میگشت که اینجا زندگی نکنه،توی این شهر یا این سرزمین سرد و مرده.کسی که فارغ از شکل و رفتار و اخلاقش،فقط حاضر باشه ببرتش و دورش کنه از همه چیز و همه کس؛اول از همه از خودش…

و تنها کسی که بهش بهایی داد تو بودی.عزیز من.چه صادقانه تکه های قلبت رو در دستت گرفتی و به سمت من آوردیش.تو ایمان داشتی که کسی میاد که تکه هاشو بهم بچسبونه.من رویای این رو داشتم که با کسی باشم که عاشقش باشم، تو اومدی و من حالا مردد بودم.اما به قلب و مغزم قفل زدم و با چشم دل به تو نگاه کردم.و وقتی کم کم شناختمت فهمیدم تو بی شباهت ترین آدم به تمام آدمها و مردانی هستی که در زندگیم دیدم…

اما،پس من کی هستم؟شاید هیچکس.

بدون تعارف من تنبل ترین،بی عرضه ترین و خنگ ترین دختر این جهانم.بااین حال تو‌جه در من دیدی؟نمیدونم..شاید لیلی رو باید از چشمان مجنون نگاه کرد…

قصد دارم فرار کنم از این خونه و آدمهاش.از این شهر سرد و مردمی که هیچوقت آرزوی خوشبختی برای هم نمیکنن.

فقط ازت میخوام منو دوست داشته باشی،حتی اگه نبودم،حتی اگه نبودی،وقتی من رو به یاد میاری دوستم داشته باش.همین برای من کافیه.

میدونم چقدر برام این مدت تلاش کردی،صادقانه بخوام بگم،در مقابل قدم های تو من حتی کوچکترین تلاشی نکردم.تنبل بودم و منتظر لقمه حاضر و آماده.

الان تنها چیزی که حالم رو‌خوب میکنه،موزیک مورد علاقم،اتاق تاریکم و فکر کردن به توعه.

توی تصوراتم تو همیشه جذابترین مرد دنیا هستی.توی تصوراتم من برات بهترین بودم.

حتی اگه قسمت این باشه که زندگیمون رو باهم زیر یک سقف بسازیم،من به هرکسی که از راه برسه میگم:یکروز،مرد فوق العاده ای از راه رسید که زندگی من رو عوض کرد.تمام وجودش رو برام گذاشت،بهترین هارو برام فراهم کرد،بدون هیچ توقعی.اون یک شاهزاده‌ی واقعی بود و من،معمولی ترین دختر این سیاره…

من از خانوادم و همه آدمایی که اطرافم بودن به تو پناه بردم.تو زخم هام رو مداوا کردی،و بعد با مهربانی من رو در آغوش فشردی.

حالا من تنها یک آرزو دارم.آرزوی خوشبختی تو.چه با من چه بی من.تو بلید آدم بزرگ و تاثیرگذاری توی این دنیا بشی…

کاش تمام زنهای این دنیا مردی مثل تو داشته باشن.کاش تمام عاشق ها بفهمن فقط توهم عاشقی رو دارن.تو خدای کوچک من روی زمینی؛عاشق،مهربان،صبور،خوش اخلاق،با حوصله،پرتلاش.

یک تکه از وجود تو برای همیشه در من باقی میمونه،دوستت دارم♥️

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان