هوایخوش مدیر عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 35 عنوان خلط گلو و بوی دهان | مشاهده متن کامل بحث + 17958 بازدید | 82 پست سلام هر کی پیشنهادی داره ک واقعا تاثیر داره بگه منم راه حلی ک پیدا کردمو میگم 1401/09/20 | 00:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هوایخوش مدیر استارتر عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 35 من عذاب میکشم از بوی دهان سلام شما چ راه هایی رو رفتین
janamaryam عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 189 یه چوبه که به جای مسواک استفاده میشه. من دوروزه استفاده میکنم واقعا رنگ دندونام تغییر کرده سفید شده. ... از کجا گرفتی؟
هوایخوش مدیر استارتر عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 35 من چند روزه ک از یک قرص استفاده میکنم و تنها راهیی ک ازمایش کنم ببینم دهنم بو میده یا ماینکه ماسک میزنم الان ک دارم این قرص رو میخورم دیگه بویی نمیفهمم اینقدر اعتماد ب نفسم اومده پایین ک دیگه نمیتونم باور کنم ک دهنم بو نمیده
مهی۱۳۱۳۱۳ عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 534 من چند روزه ک از یک قرص استفاده میکنم و تنها راهیی ک ازمایش کنم ببینم دهنم بو میده یا ماینکه ... اگه خوب بود به منم بگو حتما.منم مثل خودتم
هوایخوش مدیر استارتر عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 35 اگه خوب بود به منم بگو حتما.منم مثل خودتم من چند ساله در گیرم خیلی تنها شدم ب خاطر این موضوع خیلی مطلب خوندم قرص لاکتوگام رو خیلی وقته دنبالش بودم حتی ب شرکتشم زنگ میزدم ولی تولید نمیشد
یونیکورننننننن عضویت: 1400/12/22 تعداد پست: 8624 از کجا گرفتی؟ زنداداشم همیشه استفاده میکنه گفتم یه دونه بده من امتحان کنم اگه خوب بود باز بخرم. اون از عطاری میخره فک کنم
یونیکورننننننن عضویت: 1400/12/22 تعداد پست: 8624 من چند روزه ک از یک قرص استفاده میکنم و تنها راهیی ک ازمایش کنم ببینم دهنم بو میده یا ماینکه ... از کجا خریدی؟ قیمتش؟
لگجی۲۰ عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 8323 منم سنگ لوزه داشتم داغون بودم گاهی وقتام سنگ لوزه پنهانه و دیده نمیشهبخاطر همین ادامسای سفت میجویدمکل فکم درگیر میشد و تکون میخورد خود به خود در میومدن و از بین میرفتن فعلا چند وقته ازش خبری نیست خداکنه نباشه دیگه هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوندناممکن هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه میکنی!!
هوایخوش مدیر استارتر عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 35 الان بعد از مدتها پیدا کردم و خریدم و چند روزه دیگه ماسک میزنم بویی نمیفهمم نمیدونم باور کنم یا نهاین درد بدترین درده با هیچ کس نمیتونم حرف بزنم همیشه تک و تنهام
مهی۱۳۱۳۱۳ عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 534 زنداداشم همیشه استفاده میکنه گفتم یه دونه بده من امتحان کنم اگه خوب بود باز بخرم. اون از عطاری میخره ... این چطور میتونه بوی بلغم مهده رو از بین ببره؟؟؟
هوایخوش مدیر استارتر عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 35 از کجا خریدی؟ قیمتش؟ من توی گوگل سرچ کردم دیدم هم دیجکالا اورده هم داروخانه مثبت سبز چون دیجکالاگرون میداد از مثبت سبز خریدم
یونیکورننننننن عضویت: 1400/12/22 تعداد پست: 8624 این چطور میتونه بوی بلغم مهده رو از بین ببره؟؟؟ خب این یه چوب طبیعیه وقتی تو دهن خیس میشه بوی خاصی داره لابد همین بو میره تو معده دیگه راستش اینو نمیدونم.
یونیکورننننننن عضویت: 1400/12/22 تعداد پست: 8624 من توی گوگل سرچ کردم دیدم هم دیجکالا اورده هم داروخانه مثبت سبز چون دیجکالاگرون ... چند؟
هوایخوش مدیر استارتر عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 35 از شبی ک دارم میخورم صبح ک از خواب پامیشم عذر میخوام گل ب روتون دهنم پر از خلطه توی حلقمم پره میرم اینقدر زنبونم و ته زبونمو مسواک میزنم همش میاد بیرون نمیدونم این قرص باعث میشه اینجوری شه