نظرتون در مورد اقایون با نگاه طنز. نه انتفادی. یا همراه طنز باشه بفرستید برام چون نویسندگی میخام شروع کنم. نیازمند کمک هستم ممنون میشم. بفرستید....... سردار
در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است،دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را قیصر امین پور♡
در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است،دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را قیصر امین پور♡
والا آقایون تنها حسی که بهشون دارم اینه که احساس میکنم اونا احساس میکنن از دماغ فیل افتادن پایین از بس اعتماد به نفس دارن. نگاه طنزی نیست انتقادیه بیشتر
نخیر متواضع داریم. من خانم. مغرور دیدم متواضع دیدم
داریم ولی کمه. اکثر اونایی که من دیدم همیشه خودشون رو بالاتر از خانم ها حس میکنن. چه از نظر جایگاه چه از نظر حق و حقوق. قطعا مرد خوبم پیدا میشه ولی من کلی گفتم