2777
2789
عنوان

ویدیو کال

256 بازدید | 15 پست

چند روزی میشه بخاطر شرایطم از شوهرم دورم تقریبا میشه سه هفته(نپرسید چرا فقط بدونید مجبورم)حتی یکبار نخواست منو ببینه من فک میکردم بخاطر خرابی نت این روزا هست ختی دو بارم من واتس آپ تصویری بهش زنگ زدم نت قط و وصل شد کلافه شد گفت ولش کنیم تا اینکه دیشب بهش گفتم پیام رسان سروش نصب کردم توام نصب کن تا تصویری بیینمت گفت نمیخوام نصبش کنم گفتم وا فقط میخوام ببینمت دلم تنگ شده گفت نمیکنم این روزا هم ک ازش دورم کمتر بهم زنگ میزنه میگه کارم سنگین تر شده وقت نمیکنم شبم میام خونه خیلی خستم میخوابم حتی پنجشنبه جمعه هم که میرفت خونه مامانش اینا جدیدا اونجا هم نمیره ناراحتم یعنی چی این رفتارا؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی پای زن دوم در کاره 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

تا نگی‌ چرا از هم دور شدید نمیتونیم راهنمایی درستی بکنیم 

ما دو تا از شهرای دور با هم ازدواج کردیم من یعد ۶ ماه اومدم پیش خانوادم دو هفته ک موندم خواستم برگردم آخه از اول قرارمون دو هفته بود  گفت بمون شب یلدا میام ک با خانوادت یلدا بگیریم بعد برگردیم نزاشت برگردم

خب پاشو برو خونت،اتوبوس سوار شو برو

گفته شب یلدا 

از طرفیم ۱۳ ساعت با اتوس ازش دورم 

کلی دعوت شدم باید برم به فامیلا سر بزنم اصلا نمیدونم از طرفیم دلم میخواد کلید بندازم یهو برم تو خونه

گفته شب یلدا  از طرفیم ۱۳ ساعت با اتوس ازش دورم  کلی دعوت شدم باید برم به فامیلا سر بزنم ...

ادم وقتی از شوهرش دوره کلی خیال بافی های منفی میکنه،اون اگه بخواد کاری بکنه تو تو خونه ت باشی اون می‌ره خونه یکی دیگه کارشو می‌کنه نیاز نیست که شما رو مخصوصا دور بکنه خانم الان شرایط همه چیز مهیاست

اره این سفر آخریم خیلی کم رنگ شد

منم شوهرم گاهی خیلی گرمه گاهی هم خیلی سرد میشه حتی تو خونه ن بغل می‌کنه ن هیچی باز گاهی خیلی خوبه،بستگی ب شرایط روحیش داره،میتونی ب خوبی ی پیام بدی ازش سوال کنی،بگی نگران شدم چیزی شده