2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چی کار میکردین ؟؟؟

241 بازدید | 16 پست

شوهرم چند ماه میگه برو از خونه برو ازت خوشم نمیاد برو برو راحت شم اما نمیتونم برم چندتا دلیل دارم یکیش اینه که بچه ام امسال کلاس اول میره برم باید اینو بزارم برم میترسم افت تحصیلی پیدا کنه برم از درساش بمونه 

آخه پدر مادرم شهرستان  هستن برم باید برم اونجا نمیتونم برم خونه بگیرم چون بد اخلاق میترسم یه بعدن خواستم طلاق بگیرم توی دادگاه بر علیه من استفاده کنه  بهش میگم طلاق بده بعد برم اینطوری نمیشه که برم چون میدونم برم میره درخواست عدم تمکین میده از قانون‌ خیلی حالیش میشه میگه من طلاق نمیدم مگه دیونم طلاق بدم بعدم مهریه منم گفتم مهریه نمیخوام 

عصبی میشه تو طلاق میخواستی چرا بچه  زاییدی من موندم وسط ای ضد و نقیض هاش تو منجلاب گیر کردم 

میگه دیگه تو دلم جای نداری دیگه حسی بهت ندارم

موندم چی کار 

طلاق عاطفی

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب مردیه ها .ینی چی برو مگه شهر هرته تو که دوست نداشتی چرا دختر مردم رو بدبخت کردی نمیخوایش مثل ادم طلاقش بده خوب چرا زجر میدی

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

چه مرگش شده؟

افسردگی گرفته؟

«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»

الهی بگردم

چرا مردها انقدر بی شعور شدن

برات از خدا خیر میخوام

انشالله زندگیت درست بشه ♥️🙏

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

مهریه و نفقه رو بزار اجرا ولی از خونت نرو و محکم باش 

یا اینکه بهش بگو بره از خونه و فقط خرجی شما رو بده دستکم مدتی  تا بفهمه زندگی بازی نیست و اصلا باهاش زیاد دعوا نکن بیشتر سکوت کن و به خودت و بچت و خونه برس ولش کن مدتی

دوماه پیش گفتم طلاق میخوام برای اولین بار جلوش ایستادم گفتم میخوام برم خسته شدم تا حد مرگ کتکم زد بعدم گفتم بری اول تو رو میکشم بعد بچه رو بعدم خودم رو چرا باید بری اگه بری میکشمت داشن خفه ام میکرد انگار جنون گرفته بود از اون روز ازش خیلی میترسم عین دیونه ها بود الان نمیتونم نم برم مهریه بزارم اجرا ازش میترسم میترسم بگم طلاق میترسم به کسی بگم 

مهریه و نفقه رو بزار اجرا ولی از خونت نرو و محکم باش  یا اینکه بهش بگو بره از خونه و فقط خرجی ...

نمیشه ماه پیش همین کار رو کروم رفتم دفاتر قضایی درخواست دادم براش پیام اومد تا رسیدم خونه میخواست منو دکمه بخدا داشت خفه ام میکرد 

عزیزم بهتر با مشاور صحبت کنی و راه حل بخواهی چون باید روابطتون بررسی کنه  تا مشکلتون ریشه یابی بشه فرزندتون سال اول تحصیلیش هست خیلی حواستون به جو منزل باشه تا بدون استرس مدرسه بره ...‌

حتما مشاوره برید چقدر دو قطبی هستن ایشون ، یه بار میگه برو یه بار میگه نرو ، مگه خاله بازیه 

زندگی و آینده خودتونو و اون بچه چی میشه 

بهترین راه مشاوره و‌حل مشکلات هست

کاربر سال ۹۲ هستم ، بعد از سه تا سقط دیگه نیومدم نی نی سایت تا این چند روز اتفاقی دوباره اومدم و امروز کاربری ثبت کردم .... انشالله خدا به همه دل خوش و تن سالم بده بقیه چیزها حل شدنیه
حتما مشاوره برید چقدر دو قطبی هستن ایشون ، یه بار میگه برو یه بار میگه نرو ، مگه خاله بازیه  ز ...

میدونید آنقدر بهم گفته برو من نرفتم سواستفاده میکنه  تا مطمئن میشه که قرار برم تهدید میکنه که منو میکشه