2777
2789
عنوان

کتاب خوب جدید چی خوندید پیشنهاد بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 36 پست

معجزه گر خاموش فوق العاده اس

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا حس خوبی ازت گرفتم

زندع باد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

یه قسمتی تو ملت عشق ازش نوشته بود عالی بود حتما کتاب قشنگیه

شک نکن

چیزی ک تو ملت عشق میخونی با کیمیا خاتون بسی متفاوته 

اونجا کیمیا رو ب فرزند خوندگی از ی شخص ناشناس گرفتن 

اما اینجا کیمیا دختر کرا عه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

کیمیا خاتون دارم میخونم راجب دختر خوانده مولوی 

الا خلاصه کتابو خوندم تو ملت عشق نوشته بود کیمیا دختر خوانده مولانا بوده که از یه خانواده روستایی به دلیل چیزایی که میدیده دختر خونده مولانا میشع و کیمیا عاشق و شیفته شمس بوده بااینکه ازدواج میکنند بازم شمس اونو به بالینی قبول نمیکنه کلا کتاب کیمیا خاتون از خلاصه ای که خوندم ازش در تضاده با داستان ملت عشق

الا خلاصه کتابو خوندم تو ملت عشق نوشته بود کیمیا دختر خوانده مولانا بوده که از یه خانواده روستایی به ...

خب تو ملت عشق میگ اون عاشق شمسع در صورتی ک اون عاشق علائدین بودع و شمس عاشق کیمیا میش تو کیمیا خاتون

و خیلی کیمیارو اذیت میکنه

حتی سلطان ولد ک اینقد تو ملت عشق خوب بود تو کیمیا خیلی بدع

دو تا داستان متفاوت

حتما میخونمش قشنگیه یه مطلب به مطلبای مشابه متضادشه😉

خیلی عالیه خیلی

مثنوی مولوی رو هم دان کردم 

نیاز ب ترجمه  اش دارم بنظرم ادم باید خیلی درک عمیقی نسبت بهش داشته باشه