2777
2789
عنوان

چرخه مریض زندگیه ایرانیا

579 بازدید | 18 پست

یه چرخه‌ی مریض تو زندگی ایرانی ها هم اینه که: زن از شوهرش محبت نمیبینه، پس توجهش رو معطوف میکنه به پسرش و اون عشقی رو که از همسرش نمیگیره از بچه هاش مخصوصا پسرش طلب میکنه، بدین صورت پسر یه موجود وابسته که شاهد رابطه سالم نبوده بار میاد، ازدواج میکنه و بلد نیست به زنش عشق و توجه بده و دوباره از اول..

آرزومه که بغلم کنی خودت....

ینفر این وسط وقت بذاره و خرج کنه برای اگاه کردن خودش تا اخر دنیا ثواب نسل خوبی که تربیت کرده رو بهش میدن

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نتیجه میگیریم با بچه ننه ازدواج نکنیم 😬

نتیجه میگیریم که میخواین با یکی ازدواج کنین ببینین رفتار باباش با مامانش چطوریه

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
نتیجه میگیرم ،که درست بچه هاراتربیت کنیم

واقعا پدرشوهر من یه آدم زورگو و مستبد بوده ولی مادرشوهرم،پسرش رو یه جوری تربیت کرده که اولویت زندگیش زن باشه بعد بچه و از محبت دریغ نکنه

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
نتیجه میگیریم که میخواین با یکی ازدواج کنین ببینین رفتار باباش با مامانش چطوریه

گل گفتی🌹خیلی خیلی مهمه 

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
واقعا پدرشوهر من یه آدم زورگو و مستبد بوده ولی مادرشوهرم،پسرش رو یه جوری تربیت کرده که اولویت زندگیش ...

آفرین به اون مادر،

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
واقعا پدرشوهر من یه آدم زورگو و مستبد بوده ولی مادرشوهرم،پسرش رو یه جوری تربیت کرده که اولویت زندگیش ...

چون درد بی توجهی رو چشیده و قلبش مهربونه.ولی متاسفانه یه سری مادرا انتقام رفتار همسرشونو از عروس میخوان‌بگیرن.

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟