2821
2789
عنوان

ریزش شدید مو

255 بازدید | 13 پست

بچه ها من ریزش موهای شدید دارم 

و خیلی لاغرم ازمایش هم دادم. کم خونی شدید و‌ کمبود اهن داشتم گلبول های سفیدمم پایین هست.

چکار کنم ریزشم قطع بشه 

دارم قرص ایرون و زینک مصرف میکنم

توروخدا هرکس میدونه راهنمایی کنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو منی یا من توام😭😭😭توروخدا ی راهکار بدین کلاااافه شدمممم

„پروردگـارا.. ب من آرامش ده تا بپـذیرم آنچـه را ک نمی توانم تغییردهـم..دلیری ده ..تا تغییر دهم آنچه را میتوانم تغییر دهـم ..بینش ده تا تفاوت این دوتا رابـدانم..مرا فـهم ده..تا متوقع نباشم دنیا و مردم آن مطابق میـل من رفتـار کنند..‌„✨❤😘
تا کم خونیت درمان نشه وضع همینه برو دکتر واست سرم کم خونی بنویسه سریع خوب میشی ریزش قطع میشه

دکتر متخصص رفتم امپول بپانتین داده و ب کمپلکس و قرص ایرون و زینک ولی دو هفتس اثر ندداره 

موهام خشک شده انگار به راحتی میریزه

گلم یه گلی هست به نام گل سرشور خواهرم اونو استفاده کردم تو حموم برای شیتن موهاش باز بهتر شد خدا شکر. 

و یه شربت از عطاری گرفت برای سبوس برنج بود اونم خورد الان میگه ریزشش کمتر شده.

وگرنه آمپول و قرص فایده ای نداشت براش

صبحها ناشتا سویق برنج و جو

همراه غذا تره، پیاز یاکاهو

هرشب چرب کردن با روغن سیاهدانه

هفته ای یبار حنا گذاشتن

هرشب اندازه حبه قند شکرسرخ خوردن

یک هفته ای ریزشت قطع میشه

واقعا زجره 

ببین میگن اب برنج خیلی خوبه برا مو

فقط نمیدونم چندساعت باید رو مو بمونه

من دو روز پیش زدم ده دقیقه موند تا دوسه ماه باید استفاده کنی 

„پروردگـارا.. ب من آرامش ده تا بپـذیرم آنچـه را ک نمی توانم تغییردهـم..دلیری ده ..تا تغییر دهم آنچه را میتوانم تغییر دهـم ..بینش ده تا تفاوت این دوتا رابـدانم..مرا فـهم ده..تا متوقع نباشم دنیا و مردم آن مطابق میـل من رفتـار کنند..‌„✨❤😘

ریزش مو بخاطر کم خونی درمان میشه من هورمونی دارم پدرم در اورده

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!