2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین

324 بازدید | 26 پست

خانوما بعدشام شوهرم دخترموبرد خونه ی پدر شوهرم.رفته بوددخترموبیاره خواهرشوهرم خیاط،شاگردم داره شاگردشم متاهل رفتنی به شوهرم گفته این خانومم ببر برسون.اینم رسوندتش.حالا من حق دارم ناراحت بشم یانه.

بخدا اعصابم داغونه یعنی کلا همینجوری موندم چی بگم،خدایا من با اینا چکارکنم

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا چرا آنقدر ناراحتی .خوب برسونه چی میشه

واقعا نارحت نباشم؟اصلا نمیتونم هضمش کنم یه زنه ناشناس تنهایی باشوهرمن بره خونش اونم ماشینمون درب عقبش پر وسیله بوده.یعنی نباید ناراحت باشم؟

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28

باید به شوهرت بگی که بهونه کنه عجله دارم و... حالابچتم باهاشون بوده خواهرشوهرتم بیهواگفته ولی کلا به شوهرت سفارش کن بگو دوسداری من با یه مرد غریبه برم؟

ما شیخ و واعظ، کمتر شناسیم/یا جام باده، یا قصه کوتاه...

اوووووم والا منم بودم ناراحت میشدم

مگه اسنپه شوهرت 

من بودم بدون اینکه حساسیتی ایجاد کنم به خواهرشوهرم میگفتم عزیزم مگه شوهر من آژانس شخصیه شاگردای شماس

میتونستی براش اسنپ بگیری.

خدا💖 

اشکال نداره اینبارو بیخیال،به شوهرت بگو دیگه این کارو نکنه

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

باید به شوهرت بگی که بهونه کنه عجله دارم و... حالابچتم باهاشون بوده خواهرشوهرتم بیهواگفته ولی کلا به ...

مشکل من اینه چرا شوهرمن نتونسته جلو خواهرش بگه درست نیست یه خانوموتکوتنها اونم شب.یه شهر کوچک ببره برسونه اونم صندلی جلو کنار این بشینه

ولی من باشم ناراحت میشم به همسر شما چه مربوطه الانم که همه بلدن اسنپ یا تاکسی بگیرن خدایی نکرده که فلج نبوده یا بی زبون این رفت و امدم حداقل همیشه باید بکنه خواهر شوهر شمام بیخود دخالت کرده ناراحت بود خودش شاگردشو میرسوند

اوووووم والا منم بودم ناراحت میشدم مگه اسنپه شوهرت  من بودم بدون اینکه حساسیتی ایجاد کنم به خ ...

خدا خودش میدونه نه قصد تهمت دارم نه توهین ولی هیچ کسم در مورد این خانوم چیزای خوب نمیگن