2777
2789
عنوان

چکارکنم هنگ کردم

95 بازدید | 8 پست

دیگ دارم قاط میزنم از دست استادا 

هفته پیش دوشنبه یکاری داشتم شهرم ک ۴_۵روز طول میکشه ولی چهارشنبه امتحان میانترم حذفی داشتم گفتم ولش امتحان میدم بعد میرم شد ۳شنبه بچه ها تو گروه نوشتن ک امتحان کنسل شده افتاده هفته بعد ۴شنبه 

گفتم پس برم دنبال کارم دیدم یکشنبه استاد دیگم کارعملی گذاشته روز ۵شنبه بهش پیام تلگرام دادم ک من ی کار واجب دارم اگ شما امتحان عملی میگیرین بمونن اگ ن امروز برم تیک دوم خورد و ج نداد

گفتم خ مرموزه خطرناکه بمونم بخونم امتحانمو 

امشب ک شنبه است خدابگم چکارش کنه اومده تو گروه نوشته پایان ترم ی نمره بهتون میدم کادو و فلان و فردا امتحان نمیگیرم هفته بعد یکشنبه 😭😭😭فردا برم دنبال اون کارم امتحان چهارشنبه چکارکنم بعدش تا چهارشنبه واستم باز میشه یکشنبه هفته بعد 😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه شده نباید حرص بخوری

نمیتونم سعی کردم بیخیال باشم انقد خوندم اگ کاری نداشتم واسم مهم نبود واس هفته بعد بازم میخوندم کارم عقب افتاده 

از اضطراب پری ۱۰روزه عقب افتادم 😔 

دیگه مجبوری کنار بیایی ارامش خودتو خراب نکن تمرکز کن رو درس

داشتم دور دوم مرور میخوندم الان فردا هم کلاسم ظهر بود خیالم راحت 

اینجوری کرد الان باید برم امتحان ۴شنبه رو بخونم ک حذفیه ۵نمره داره 

کاش همون ۵شنبه میگفت مگ چی میشد اخه 

حتی گفتم چجوریه امتحانتون میانترمه؟جواب نداد 

کلا خ مرموزه مثلا سرکلاس بارم بندی رو پرسیدم گفت یهو میبینی امتحان پایان ترم رو کم میدارم نمره اصلی رو از کار کلاسی میدم 

نمیدونم چرا اینجور میکنه نوشتم کارم واجبه تو شهرم 

کاش میگفت 

از۵شنبه میرفتم دنبال کارام 

داشتم دور دوم مرور میخوندم الان فردا هم کلاسم ظهر بود خیالم راحت  اینجوری کرد الان باید برم ام ...

متاسفانه از بس بعضی دانشجوها دروغ گفتن و هی استادا رو گول زدن 

استادا بدبین شدن و بقیه هم تو آتیش اونا میسوزن

گفتی کار واجبه فکر کرده الکی میگی که درس نخونی