2777
2789
عنوان

چی بگم از کدوم درد بگم

201 بازدید | 9 پست

جز اون غصه هایی ک دارم حز اون محدودیتا درسا و هزارتا فکر و خیال دیگه 

اینم شده قوض بالا قوض 

من اصلا شکاک نیستم اصلا 

ولی شک افتاده ب جونم و دارم منو میخوره 

چرا اومده ولی ب من نگفته از سربازی اومده 

یعنی نمیخاد با من خرف بزنه 

چرا منه خر زود دلمو دادم بهش هیچکس ندارم براش بگم دارم میترکم از درد 

از اینکه هزارتا چرا توی ذهنمه 

از اینکه ننیدونم دوسم داره یا ن 

اکر نداره چرا بخاطره من رفت سربازی اون ک میخاست بخره 

اگر داره پس چرا احترام بهم نمیزاره چرا چیزایی ک من دوست دارم و دوست نداره چرا با من راه نمیاد 

از همه مهمتر چرا محبتاش نصف نیم هست 

از خودم بدم میاد دیگه ک نمیدونم توی اسن زندگی چند چندم 

نمیتونم ازش جدا بشم جون میگه دوسم داره من ادم ضعیفی نیستم بدون اونم میتوتن ولی اینحاش زور داره ک میگه دوست دارم نمیزارم جایی بری 

شکاکه هیچ کاری نمیزاره بکنم انگار وقتی هستش کور میشم نمیتونم بدی هاشو ببینم 

بماند ب یادگاری برای اینده 

1401/9/19

21:5

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آیندم بااین میخای ؟بنظرت باهاش بمونی خوشبخت میشی باوجود این همه شکاک بودنش

نمیدونم 

درموندم 

نمیزاره جدا بشم 

من ک کاری تکردم ولی خوب میدونم چشمش ترسیدس با مشاور صحبت کردم 

نمیدونم چیکار کنم حالم خیلی بده 

صفات خوبم داره ولی بدیاش بیشتر از خوبیاشه

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید
نمیدونم  درموندم  نمیزاره جدا بشم  من ک کاری تکردم ولی خوب میدونم چشمش ترسیدس با م ...

پس منطقی فکر کن و عمل کن.یا بمون خیلی عادی باهاش یا جدا شو چون بااین آینده خراب میشه اگ واقعا اینجوره ک میگی

سربازی پسرارو دنیا دیده تر ( مخصوصا نیروی انتظامی) و متفاوت تر میکنه اخلاق ادم رو به کل تغییر میده ...

تازه شصت روزه رفته 

یکم خیلی خیلی کم قد ی سر سوزن از وقتس رفته بهتر شده

تازه شصت روزه رفته  یکم خیلی خیلی کم قد ی سر سوزن از وقتس رفته بهتر شده

نیروی انتظامیه؟؟؟ تازه شصت روز رفته راه خییییلی درازی در پیش داره و اگه اخلاقش خوب نیست ارزش دو سال صبرو نداره

من خودم تو ماه شیشم سربازیم

نیروی انتظامیه؟؟؟ تازه شصت روز رفته راه خییییلی درازی در پیش داره و اگه اخلاقش خوب نیست ارزش دو سال ...

س 

سربازه لب مرزیه