2777
2789
عنوان

موهای زائد و دوره لیزر

145 بازدید | 9 پست

کسی هست مثل من تیروئید گرفته باشه و هرجا که ختی کرداهم مو ندارن مو دراورده باشه؟ 🥲

الان جلسه چهارم لیزرم گفتن تا ۱۰ جلسه یا بیشتر بیا فعلا یه جاهایی حواب داده ولی زیر بغلم اینا حس میکنم اصلا تغییر نکرده

با دستگاه الکسانداریت لیزر میکنم تازه اپدیتشم کرده

دون دونام کمتر شده ولی شماهم مثل من رو قفسه سینتون و شکم و فکتون مو دارید؟ خیلی اذیتم میکنه وقتی یکم بلند میشن و زبر میشه پوستم اعتماد به نفسم میره اصلا

ببخشید طولانی شد خواستم ببینم تنهاهم یا نه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم‌موهای ضخیم و‌زیادی دارم الان دوجلسست میرم دست و‌پاهام که دیگه اصلا درنیومده .زیربغلامم سکه ای ری ...

جدی؟ کجا میری و با چه دستگاهی؟ چون برای من تا این حد دیگه جواب نداده فقط دیر تر در میاد، بعد رنگ پوستم مهمه واسه دستگاه

جدی؟ کجا میری و با چه دستگاهی؟ چون برای من تا این حد دیگه جواب نداده فقط دیر تر در میاد، بعد رنگ پوس ...

بله من استان لرستانم

دستگاهش ترکیب دایود و الکساندرا و‌یه دستگاه دیگست

من خواستم‌برم جلسه‌دوم دیگه شیو نکردم فقط چندتا قسمت ک تیکه تیکه درومده بودن رو شیو کردم

خدا

سلام خانوما🙂

من یه مرکز لیزر فوق العاده تو اصفهان میشناسم که به شدت راضی بودم👍

دستگاهشون به روزه و برای همه ضخامت مویی جواب میده خیلی قویه.قبلا جایی رفتم لیزر پوستمو سوزوند موهای نازکمم کلفت کرد😬اما این عالی بود کوچکترین درد و سوزشی نداشت چون خیلی خنک بود درجش رنگ پوستمم روشن شد الان ۴ جلسه هست رفتم دیگه بدنم مثل آینه صاف شده😍

شمارشو میذارم براتون: 

09217870776