تو از مَن هیچی نمیدونی! قضاوتم نکن حالم خرابه ! دنیا هیچ خوشی ای برام نذاشت ... آرزومه یه روز قلبم بهم فشار بیاره و بمیرم ... تا راحت شم ازین دنیا و آدماش ... آدماش ک میگم حتی از نزدیک ترینامم هم زخم خوردم... ولی خدا واقعا منو نمیبینی ؟ این حجم از غصه و درد خیلیه ها .... آرزوی بعدیمم خوشبختیه تویه تو خوش باشی من حالم خوبه 💔 😔
اره جدا شدم ... ببین بد نیست و قول هم نیست هیچ کس بعد هیچ کس نمرده ... اما اگر آدم وابسته ای باشه و دوستش داشته باشی خب سخت تره ... بعدم دلیلات باید دلیل باشن !
تو از مَن هیچی نمیدونی! قضاوتم نکن حالم خرابه ! دنیا هیچ خوشی ای برام نذاشت ... آرزومه یه روز قلبم بهم فشار بیاره و بمیرم ... تا راحت شم ازین دنیا و آدماش ... آدماش ک میگم حتی از نزدیک ترینامم هم زخم خوردم... ولی خدا واقعا منو نمیبینی ؟ این حجم از غصه و درد خیلیه ها .... آرزوی بعدیمم خوشبختیه تویه تو خوش باشی من حالم خوبه 💔 😔
دلیلم خیانت جن سیه.... نه پای موندن دارم نه شجاعت طلاق ... واقعا طلاق خیلی سخته؟ من۲۴ سالمه، بچه ...
همین دودلی خیلی بده ... آدم قاطع باشه خیلی خوبه منم دو دل بودم و الانم خیلی حالم خوب نیست ...
طلاق برای هر کسی متفاوته من نمیتونم بگم الان برا شما خوبه یا نه ... میگم ک بستگی ب شرایط و روحیاتت داره