2777
2789
عنوان

ترشح بارداری

82 بازدید | 7 پست

سلام من ۱۰ هفته هستم کلا از وقتی فهمیدم باردارم ترشح دارم که اون طبیعی ولی امروز  یه دوبار لکه زرد کوچیک دیدم خارش سوزشم ندارم شیش هفته هم آزمایش ادرار اینا دادم بدون عفونت بودم حالا چکار کنم  یکم ترسیدم 

به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون
عزیزم من ۱۸ ابان اولین روز اخرین پری ام بوده چن هفته ام الان؟

به خدا نمیدونم منم شوهرم حساب کردخخخخ

به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم منم مثل شماست ترشحاتم ولی نمیدونم چه دلیلی داره

شما دکتر رفتین  من دکتر نرفتم البته شیافم استفاده میکنم دیگه نمیدونم مال اونه یا نع

منم شیاف پروژسترون استفاده میکنم 

منم همین طور فک کنم برای اونه

عزیزم من ۱۸ ابان اولین روز اخرین پری ام بوده چن هفته ام الان؟

تو هفته پنجی

من خدایی دارم که در این نزدیکیست...                                 واسه روبه راه شدن کارو زندگیمون یه صلوات می فرستی؟🙃