2777
2789
عنوان

بتای ۱۴۲

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 67 پست
خب ینی من ۱۸ آبان اولین روزه اخرین پریودم بوده الان چن وقتمع؟ دوهفته؟

عزیزم منم نمیدونم چن هفتمه  از اون دوستمون پرسیدم 

ودریک صبح پاییزی به مورخ ۱۴۰۱.۹.۲ ساعت ۶و۵۴ دقیقه صبح من هم به معجزه اعتقاد پیدا کردم بی بی چک منم بالاخره بعداز اون همه سختی و سقط آزاردهنده ای که داشتم بادستای لرزون بعد از کلی انتظار مثبت شد 😍😍😍انشالله این یکی واسم بمونه دیگه از تجربه کردن سقط متنفرممممم😢😭، ووووووو  خداروشکر واسم موند،😍😉شب یلداس امشب ۳۰آذر ولی چ شب بدی شد خدا ازتون نگذره هیچوقت نمیبخشمتون و صبحش یعنی در تاریخ ۱۴۰۱.۱۰.۱ باهمون حال زارو خرابم رفتم سونو و یکم جون گرفتم با دیدنت و قشنگترین صدای دنیارو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان همونجا رو تخت اشک شوق ریختم ازذوق بودنت 😍🤰😍۱۰.۲۶..۱۴۰۱رفتم واسه ان تی اونجا واسه اولین باردیدمت چه حس خوبی بود داشتی تکون میخوردی و در تاریخ ۱۴۰۱.۱۱.۲۳ در یک روز برفی فهمیدم معجزه ای که خدا بهم داده گل پسریه😍🤰😍۱۴۰۱.۱۲.۱۳رفتم واسه آنومالی همه چی خوب بود خداروشکر...۱۴۰۲.۲.۲۱رفتم واسه سونو رشد..خانم دکتر بهم گفت نی نیت ۳۱تیر قراره بیاد بغلت ولی جان مامان خیلی یهویی غافلگیرمون کردی حتی ساکتو هنوز آماده نکرده بودم خاله اومد واست آماده کرد😐😐 و۱۴۰۲.۴.۲۱رفتم واسه زایمان و اومدی بغلم ...😍.ساعت ۱۰و۵۲دقیقه (۱۴۰۲.۸.۱۹)برای اولین باردیدم یهوییییی خودتو زیرو رو کردی میخواستی وول بخوری قربونت برم😘😍خدایا هزااااااران بار شکرت خدای خوب من ازت بی نهایت سپاس گذارم که منو دست خالی از در خونت بر نگردوندی و تا همیشه شکرگزارت خواهم بود😘😘😘خدای من لطفا این احساس قشنگو به حق ۶ماهه امام حسین نصیب همه کسایی که منتظر نی نی هستن عطابفرما و همچنین دوستای گلم(ساناز،ماریااا۷۳،مامی آرام،،مانیا۹۶،سمانه ،وبقیه)دوستای گلم هروقت به امیدخدا فهمیدم نی نی دارین تک تک اسمتونو برمیدارم به امید اون روز😘😘۱.خداروشکر *نگین* و *دانشجو فوق* مهشید*مرجان *مامان دایان*غزالی * ۱۴۲۳حذف شدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان 6هفته کامل هستی  فردا 6و یک روز

مرسی عزیزم

ودریک صبح پاییزی به مورخ ۱۴۰۱.۹.۲ ساعت ۶و۵۴ دقیقه صبح من هم به معجزه اعتقاد پیدا کردم بی بی چک منم بالاخره بعداز اون همه سختی و سقط آزاردهنده ای که داشتم بادستای لرزون بعد از کلی انتظار مثبت شد 😍😍😍انشالله این یکی واسم بمونه دیگه از تجربه کردن سقط متنفرممممم😢😭، ووووووو  خداروشکر واسم موند،😍😉شب یلداس امشب ۳۰آذر ولی چ شب بدی شد خدا ازتون نگذره هیچوقت نمیبخشمتون و صبحش یعنی در تاریخ ۱۴۰۱.۱۰.۱ باهمون حال زارو خرابم رفتم سونو و یکم جون گرفتم با دیدنت و قشنگترین صدای دنیارو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان همونجا رو تخت اشک شوق ریختم ازذوق بودنت 😍🤰😍۱۰.۲۶..۱۴۰۱رفتم واسه ان تی اونجا واسه اولین باردیدمت چه حس خوبی بود داشتی تکون میخوردی و در تاریخ ۱۴۰۱.۱۱.۲۳ در یک روز برفی فهمیدم معجزه ای که خدا بهم داده گل پسریه😍🤰😍۱۴۰۱.۱۲.۱۳رفتم واسه آنومالی همه چی خوب بود خداروشکر...۱۴۰۲.۲.۲۱رفتم واسه سونو رشد..خانم دکتر بهم گفت نی نیت ۳۱تیر قراره بیاد بغلت ولی جان مامان خیلی یهویی غافلگیرمون کردی حتی ساکتو هنوز آماده نکرده بودم خاله اومد واست آماده کرد😐😐 و۱۴۰۲.۴.۲۱رفتم واسه زایمان و اومدی بغلم ...😍.ساعت ۱۰و۵۲دقیقه (۱۴۰۲.۸.۱۹)برای اولین باردیدم یهوییییی خودتو زیرو رو کردی میخواستی وول بخوری قربونت برم😘😍خدایا هزااااااران بار شکرت خدای خوب من ازت بی نهایت سپاس گذارم که منو دست خالی از در خونت بر نگردوندی و تا همیشه شکرگزارت خواهم بود😘😘😘خدای من لطفا این احساس قشنگو به حق ۶ماهه امام حسین نصیب همه کسایی که منتظر نی نی هستن عطابفرما و همچنین دوستای گلم(ساناز،ماریااا۷۳،مامی آرام،،مانیا۹۶،سمانه ،وبقیه)دوستای گلم هروقت به امیدخدا فهمیدم نی نی دارین تک تک اسمتونو برمیدارم به امید اون روز😘😘۱.خداروشکر *نگین* و *دانشجو فوق* مهشید*مرجان *مامان دایان*غزالی * ۱۴۲۳حذف شدن
عزیزم چه مهربونی شما الهی خیر این دعا به خودتونم برگرده و حاجت روا بشین😢❤️❤️❤️

فدات بشم♥♥♥ ممنونم

قطعا خدا هیچ دعای رو بی ثمر نمیذاره 

خدای محمد ص مهربون تر از این حرفاس 

توکل کن بخدا 

با شوق برو فردا ازمایش بده

من سر بچه هام بتام خوب بود زود میرفتم سونو باز مجبور نیشدم برای قلب برم ـ

تو ام فردا برو ان شا الله همه چیز اوکی 

بعد بذار 3هفته دیگه برو سونو

گروه مانکن های زیبا وزن اولیه 85 وزن هدف 65 خدایا به امید تو سردار عزیزم   
کی پریود شدی اولین روزش

من پریودم نامنظمه

۱۷ مهر شدم آخرین پریودم .

آبان گلا نشدم

ولی مثل اینکه اواخر آبان باردار شدم چون تا ۷ آذر بتام منفی بود . تازه ۱۶ آذر ۱۴۲ شد

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 
فدات بشم♥♥♥ ممنونم قطعا خدا هیچ دعای رو بی ثمر نمیذاره  خدای محمد ص مهربون تر از این حرفاس&nb ...

ممنون مهربوووون😍😍😍😍😍😍😍

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 
میشه بگی علائم بارداری اولت که خارج رحمی بود چی بود؟و هفته چند متوجه شدی؟بتات چن بود؟

من همون دو روز بعد اینکه ازمایش بتا دادم

یهو صبح میخاسنم برم سرکار دیدم لکه دیدم

خلاصه نرفتم سرکار با دکترم مشورت کردم گفت شیاف استفاده کن

متلسفانه با وجود استفاده ازشیاف هم لکه بینی داشتم

هم درد خیلیییی شذید پهلو

خلاصه ده روز قبل موعد سونوی قلب

خودم رفتم سونو و متاسفانه ساک‌ بارداری دیده نشد

خلاصه دکترم شوت بود

خودم پیگیر شدم هی بتا دادم دیدم بتام بعد ده روز فقط سیصد تا افزایش پیدا کرده ک باید خیلی بیشتر اینا میشد

مجدد سونو واژینال تکرار کردم

تو‌لوله راستم دیده شد اندازه دوسانت

و همون شب بستری شدم امپول mtx زدن و خداروشکر بتام هی اومد پایین 

حدودا دوماه اینا طول کشید تا صفرشه

و من خودم پیگیر و رفتم تااخر و بتا صفرشد

راحت شدم

چندماه بعد عکس رنگی گرفتم و دکترمو عوض کردم

همون ماه اول باردار شدم

الهی بحق فاطمه الزهرا س معجزه شه عزیزم

الهی آمیییییین🌹🌹🌹🌹

برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه  الهی آمین🌹
من پریودم نامنظمه ۱۷ مهر شدم آخرین پریودم . آبان گلا نشدم ولی مثل اینکه اواخر آبان باردار شدم چون ...

خبان شا الله که فردا 4برابر شده

اما چون پ نشدی باید از رویسونو هفته بهت بگن

گروه مانکن های زیبا وزن اولیه 85 وزن هدف 65 خدایا به امید تو سردار عزیزم