2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام اپارتمان نشینی

759 بازدید | 44 پست

خانوما واحد کناری ما توی اپارتمان یدونه بچه ۷-۸ساله دارن دائم درحال جنگ و دعوا با بچه است مامانه. بعد من نمیدونم واقعا باید چیکار کنم. برم دم در بگم، زنگ بزنم بگم چیکار کنم؟ عاصی کرده ما رو. فقط هم اون نیست طبقه بالا هم ۲۴ساعته بچه میدوئه حتی سقف هم ترک خورده به خاطرش... در این موارد چیکار کنم شما چجوری مطرح میکنید؟

معمولا مستقیم وارد عمل نشی داخل ساختمون بهتره 

به مدیر ساختمون بگی اطلاع بدن ک یه تعدادی از همسایه ها اعتراض دارن ک صداتون خیلی بلنده همسایه ها رو اذیت میکنه 

اینجوری خیلی بهتره درگیری و ناراحتی هم پیش نمیاد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داري مغلطه ميكني دويدن بچه نهايت ٣٠كيلويي سقف ترك نميخوره

😂 نمیدونم شایدم علت این نیست اما صداش ازار دهنده است. دیوارای اپارتمان ما هم خیلی نازکه صدای دستشویی همسایه ها، صدای تلویزیون، صدای زنگ خونه میاد کلا:/

داري مغلطه ميكني دويدن بچه نهايت ٣٠كيلويي سقف ترك نميخوره

چرا سقف که ترک میخوره ولی نه اون ترکی که خیلی مشخص باشه در حد مویی رو گچ ترک برمیداره به هرحال خونه های الان دیوار و سقف و همه چیش نازکه بچه که میدووهه قشنگ میلرزه😁

عزیزم این روزها آپارتمان نشینی سخت شده

هم اون ها حق دارن هم شما

بچه کوچیک چیکار کنه آخه

بهتره از طریق مدیر ساختمون محترمانه تذکر بدید

ولی سعی کن خیلی سخت نگیری

این شرایط اگه بچه دار بشی بعدا برای خودت هم پیش میآد

معمولا مستقیم وارد عمل نشی داخل ساختمون بهتره  به مدیر ساختمون بگی اطلاع بدن ک یه تعدادی از هم ...

چون همه بچه دارن واقعا نمیشه کاری کرد بچه ها رو اینجا خیلی بی در و پیکره به مدیر هم بگی، میگه خودت زنگ بزن... ایشون فقط مسئولیت جمع کردن شارژ دارن

ترک سقف؟ مگه خونتون با چی ساختن میتونید به مدیر ساختمون بگی تذکر بده

نمیدونم خیلی بده ساخت و سازش نشست کرده زمین و... واقعا نازکه

مدیر هم که بالاتر به دوستمون گفتم چقدر بی تاثیره وجودش

😂 نمیدونم شایدم علت این نیست اما صداش ازار دهنده است. دیوارای اپارتمان ما هم خیلی نازکه صدای دستشوی ...

درکت میکنم ما خونمون مثل شما بود هر روز جیغ و دعوا می‌دویدند از پله ها صبح ها و.

صدای خروپف همسایه میومد🤣🤣

مجبور شدیم خونه رو عوض کنیم