2777
عنوان

امروز چه خبر؟😁

16067 بازدید | 24 پست

از صبح که اومدم تاپیک زدم منتظر شدم دختر کوچولوم بیدار شد بهش صبحونه دادم کارام و شروع کردم..یه گردگیری حسابی  و جارو برقی.... سرامیک ها رو با وایتکس تمیز کردم   این وسطاا هم دخترم  و خوابوندم ... ناهارم ساعت ۴ خوردم.... ساعت پنج و نیمم خواهرم زنگ زد دارم میام خونه مامان بیاااا بچموو بیاااار...

به دخترم میگه بچم.. اسنپ گرفتم سه سوت اومدم اینجا...الانم دخترم رو پامه...

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

دقیقامنم مثه تو 

بجز از جمله ابجیت به اینور😂من به جاش برم حموم بیام شام بزترم😂😂

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مریضم فقد کمی ظرف شستم ماکارونی پختم .دو روزه خونم نامرتب دلم گرفته از این حجم از شلختگی

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

ساعت ۴ بیدار شدم بافت خوندم تا ۱۲ که امتحان داشتیم

۲ رسیدم خونه تا ۶ خوابیدم از ۶ که بیدار شدم یه فیلم و یه سریال دانلود کردم

الان میرم فیلمه رو ببینم احتمالا تا ۹

بعدشم بیوشیمی بخونم

زندگی یک جوان ایرانی😊

🌙eccedentesiast                                                                                                                   

ای جان😍. خسته نباشی.

من:

ساعت ۶ صبح پاشدم یکم کارهامو کردم رفتم مدرسه ۲ برگشتم خونه ناهار بچه هام دوتاشون که خونه نیستن یکی دیگه شون هم خودش غذا درست میکنه بنابراین دیگه فقط غذای خودم و شوهر رو درست کردم بعد کارهای مربوط به مدرسه رو انجام دادم کتاب خوندم خونه رو مرتب کردم رفتم بیرون خرید کردم برای شام شام درست کردم الان هم منتظرم تا ساعت ۸ بچه ها بیان شام بخوریم.

٨شوهرم رف پاشدم ب جوجم رسيدم بعدش جوجه رو خوابوندم خودمم خوابيدم تا ده و نيم

بعدش سرويس بهداشتيو شستم خونه تميز بود فقط مرتب كردم لباساي جوجمو شستم ناهار نخوردم شروع كردم به شام درس كردن الانم بيكارم 

ساعت ۴ بیدار شدم بافت خوندم تا ۱۲ که امتحان داشتیم ۲ رسیدم خونه تا ۶ خوابیدم از ۶ که بیدار شدم یه ف ...

خدا قوت.. قدره  این روزات و بدون ..

مریضم فقد کمی ظرف شستم ماکارونی پختم .دو روزه خونم نامرتب دلم گرفته از این حجم از شلختگی

بزار خوب بشی ..وقت برای کار همیشه هست..

بزار خوب بشی ..وقت برای کار همیشه هست..

اره 🥲خدا دختر نازنینتون رو هم نگه داره😍

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐